Διάφορα αθλήματα

Άνοιξε ο κύκλος

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα liberovolley11.blogspot.com , ξεκίνησε η διαδικασία για την απόδοση ευθυνών αναφορικά με όσα συνέβησαν στον ΓΣ.

 

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής :

«ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ της τελευταίας 10ετίας του ΓΣ Ηρακλή κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για την οικονομική διαχείριση επί των ημερών τους όπου και παρουσιάστηκε ένα μεγάλο άνοιγμα προς το δημόσιο λόγω μη απόδοσης ΦΠΑ.

Oι τρεις πρόεδροι ( Παναγόπουλος, Γωγάκος και Τριανταφύλλου)  μπήκαν σε μεγάλους μπελάδες καθώς κάτω από το βάρος της διοίκησης ενός μεγάλου συλλόγου με 22 τμήματα δεν ήταν δυνατόν να ελέγχουν προσωπικά τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων ,με αποτέλεσμα οι συνεργάτες τους -διαχειριστές να τους οδηγήσουν σ΄αυτό το αδιέξοδο σημείο.
Το ΣΔΟΕ όμως εκτός από τον ΓΣ Ηρακλή «τσίμπησε» και όλους τους εμπλεκόμενους χορηγούς του συλλόγου και απαιτεί από αυτούς την απόδοση του ΦΠΑ !!!!
‘ Άνοιξε ο κύκλος μιας πολύ μεγάλης υπόθεσης που δεν προβλέπεται να ξεκαθαρίσει άμεσα και υπάρχει πολύς δρόμος.

Μέχρι να τελειώσει το θέμα ,εκτός αν υπάρξει πολιτική παρέμβαση,ο ΓΣ Ηρακλής θα είναι καταδικασμένος να ζει σε ομηρία καθώς δεν θα διαθέτει ΑΦΜ και αναγκαστικά θα φρενάρει τις δραστηριότητες του»

Αναλυτικά όλο το δημοσίευμα http://liberovolley11.blogspot.com/2011/10/blog-post_4435.html

Most Popular

To Top