Διάφορα αθλήματα

Ανακοίνωση γυναικείου τμήματος πόλο ΓΣ Ηρακλή

Ανακοίνωση εξέδωσε το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Ηρακλή σχετικά με τη μεταγραφή των αδερφών Πλευρίτη στον Ολυμπιακό, με τίτλο «Τέλος η μεταγραφολογία στο γυναικείο πόλο του ΗΡΑΚΛΗ!!!».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Σήμερα, στα γραφεία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, συμφωνήθηκε να δοθεί το ελευθέρας στις τρεις αδελφές Πλευρίτη να μεταγραφούν στον
Ολυμπιακό μιας και ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ έλαβε ικανοποιητικά ανταλλάγματα.

Για την πλήρη ενημέρωση των φίλων και φιλάθλων μας παραθέτουμε τα γεγονότα που προηγήθηκαν της σημερινής συμφωνίας. 

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ σε πρωτάθλημα και πρωτάθλημα Νέων Γυναικών τον Ιούνιο που μας πέρασε, ο τότε έφορος της ομάδας κ. Βασίλης Πλευρίτης, εξέφρασε, επίμονα, την επιθυμία να δοθεί η κόρη του Μαργαρίτα με υποσχετική σε ομάδα της Αθήνας, αφού πρώτα ο ίδιος είχε πραγματοποιήσει σειρά επαφών χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Αυτό όμως δεν ήταν δυνατόν να γίνει αποδεκτό από το τμήμα και τον ΓΣ:

1. Επειδή η Μαργαρίτα, μία ιδιαίτερα ταλαντούχα και εξελίξιμη παίκτρια, βασικό μέλος της ομάδας  μας αλλά και των εθνικών ομάδων των νεανίδων και των νέων γυναικών,  αναδείχτηκε στην ομάδα μας, η οποία επένδυσε επάνω της παρά πολλά τα προηγούμενα χρόνια και λόγω του νεαρού της ηλικίας της αναμενόταν να δώσει πολύ περισσότερα από εδώ και πέρα.

2. Επειδή οι λόγοι που επικαλέστηκε η οικογένειά της  δεν κρίθηκαν «επαρκείς».

3. Επειδή κρίθηκε τουλάχιστον άκομψο ο έφορος της ομάδας να προβαίνει σε ενέργειες που ουσιαστικά αποδυναμώνουν την ομάδα της οποίας ηγείται  και δυναμιτίζουν το καλό κλίμα που επικρατούσε και επικρατεί σε αυτή.

4. Επειδή, τέλος, αν γινόταν αποδεκτή η επιθυμία του τότε εφόρου της ομάδας αυτό θα σήμαινε αφενός ότι ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ θα υπέσκαπτε τα συμφέροντα του, αφετέρου θα άνοιγαν οι ασκοί του Αιόλου.

Στη συνέχεια, και αφού, φυσικά,  ζητήθηκε από τον κ. Β. Πλευρίτη να παραιτηθεί, ο τέως έφορος επικαλέστηκε μετακόμιση της οικογένειάς του στην Αθήνα, κάτι όμως που δε διασφάλιζε την χωρίς προβλήματα πραγματοποίηση της επιθυμίας του.

Τελικά, ο ΟΣΦΠ με τον οποίο είχε εντωμεταξύ συμφωνήσει ο κ. Πλευρίτης, και με τον οποίο υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις, προτίμησε την απευθείας επαφή με το τμήμα και εκδήλωσε την επιθυμία διάθεσης ανταλλαγμάτων, τα οποία κρίθηκαν ικανοποιητικά και έτσι επήλθε και η τελική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Επειδή το παραπάνω περιστατικό, ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά ανάλογων πρόσφατων περιστατικών, καταδεικνύοντας την προσπάθεια κάποιων «καλοθελητών» να χειραγωγήσουν γονείς και νεαρά παιδιά προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους, ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ νιώθει την ανάγκη να καταστήσει σαφή προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:

• Πάνω από οποιαδήποτε παίκτρια, όσο καλή να είναι αυτή, υπάρχει πάντα η ομάδα.

• Το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών δεν θα πάψει να κάνει αυτό που γνωρίζει να κάνει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια: να δημιουργεί πολύ καλές αθλήτριες – 8 αθλήτριές της αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια με το εθνόσημο στο στήθος.

• Οποιοσδήποτε θέλει να αποκτήσει παίκτρια του τμήματος υδατοσφαίρισης γυναικών δεν έχει παρά να απευθυνθεί επισήμως στον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ.

Άλλωστε, το  τηλέφωνο των γραφείων του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ : 2310207715 και το fax: 2310203232 καθώς και το τηλέφωνο του εφόρου της ομάδας κ. Α. Τζίμα : 6948549500 είναι γνωστά στους παράγοντες του χώρου.

Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια πλάγιας προσέγγισης αθλητριών του θα θεωρηθεί εχθρική ενέργεια.

Most Popular

To Top