Διάφορα αθλήματα

Βραβεύτηκε η Γουλά

Στο γυάλινο κτίριο στις εγκαταστάσεις της Περιφέριας Κεντρικής Μακεδονίας βραβεύτηκε σήμερα το χρυσό κορίτσι του Ηρακλή Ελένη Γούλα.


Η Ελένη που πρόσφατα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα δέχθηκε το τιμητικό βραβείο, αναγνώριση της προσπάθειάς της και της επιτυχίας της κατά την έναρξη του διοικητικού συμβουλίου.

Ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας  Διονύσης Ψωμιάδης, αφού συνεχάρη την Ελένη Γούλα αλλά και την Αγγελική Βουχάρα, τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τη σημασία του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της αναγνώρισης των προσπαθειών των αθλητών που τιμούν τη χώρα μας στο εξωτερικό. Επίσης τόνισε τη σημασία της ανάδειξης των ελλήνων αθλητών και της αναγνώρισής τους από την πολιτεία.

Η αθλήτρια του Ηρακλή Ελένη Γούλα μετά την βράβευσή της έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ηρακλή www.iraklis.org.

«Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχα με τα χρώματα της Εθνικής στρέφω την προσοχή μου στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Ηρακλή. Με τιμά η σημερινή βράβευση και μου δίνει ώθηση να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό της προσπάθειά μου. Ο φετινός μας στόχος είναι να μπούμε στην τετράδα και αν όλα πάνε καλά να προκριθούμε ξανά στην Ευρώπη.

Ο Ηρακλής θα παρουσιαστεί και φέτος ανταγωνιστικός, παρά τα οικονομικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, και θα ήθελα εκτός από τιμητικές βραβεύσεις η πολιτεία να δώσει προσοχή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στον υγρό στίβο, που φέτος τόσες επιτυχίες χάρισε στη χώρα μας. Είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με το Ποσειώνιο και το Εθνικό κολυμβητήριο.

Πρόσφατα η ομάδα μας βρέθηκε στην πορεία των φιλάθλων του Ηρακλή για να στηρίξει την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θα ήθελα πολύ ο ίδιος κόσμος να βρεθεί και στο δικό μας πλευρό. Θέλω να δω όλους τους φίλους του Ηρακλή, αλλά και του υγρού στίβου στις κερκίδες εκτός από τους συγγενείς και φίλους μας που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας.

Φέτος είναι η χρονιά του πόλο αναμφισβήτητα. Ήδη η Ελλάδα κέρδισε το χρυσό στο παγκόσμιο γυναικών και στο ευρωπαϊκό νεανίδων, ενώ η ομάδα νέων γυναικών βρίσκεται στην οκτάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος και σίγουρα θα φτάσει και αυτή πολύ ψηλά. Το πόλο είναι ένα άθλημα που έχει πλούσιο θέαμα και ο Ηρακλής μια ομάδα που διαθέτει ικανό ρόστερ για να φτάσει ψηλά. Περιμένω φέτος να δω γεμάτες τις κερκίδες στο Ποσειδώνιο.»

Most Popular

To Top