Χωρίς κατηγορία

Αξιολογήσεις στην Μίκρα

Ανάμεσα στις πιο «ταλαιπωρημένες» ομάδες της ελληνικής επικράτειας συγκαταλέγεται ο Ηρακλής, καθώς εδώ και μήνες αναζητεί το δίκιο του μέσω της δικαστικής και όχι μόνο οδού. Όπως όλα δείχνουν, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα, μιας και δεν χωράει άλλη αναβολή. Τα παιδιά που θα συγκροτήσουν το τμήματα Νέων Κ20 ήδη προπονούνται κανονικά υπό τις οδηγίες του Χρήστου Φράγκου, ενώ την ομάδα των Κ17 έχει αναλάβει ο Γιάννης Βλάχος.
Όλα όμως μεταξύ των οποίων και το ρόστερ θα ξεκαθαρίσουν, όταν ο Γηραιός, μάθει επιτέλους σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί…
Ο Χρήστος Φράγκος, βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από την πρώτη στιγμή και την οποία «κατέβασε» μαζί με τον Φώτη Γκιζέλη στην «πρώτη» προπόνηση στο Καυτατζόγλειο έχοντας στις τάξεις του κυρίως παίκτες της περσινής Κ20. Από αυτά τα παιδιά κάποια μετέχουν και στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα ελλείψει επαγγελματιών… Ο Φράγκος έχει φιλτράρει ήδη το σύνολο των νεαρών ποδοσφαιριστών γεννηθέντες τα έτη από το 1995 ως και 1992, ενώ έχει δώσει και φιλικά παιχνίδια με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας, όπου ηγείται ο Μάκης Κατσαβάκης και ανάλογα με την κατηγορία που τελικά θα κληθεί να αγωνιστεί, θα σχηματίσει και το τελικό ρόστερ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη Μίκρα επιστρέφουν τη Δευτέρα 29/9 και δύο ακόμη παίκτες γεννηθέντες το 1993 και 1994 αντίστοιχα. Οι νεαροί οι οποίοι έχουν μπει στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων, απουσίασαν με άδεια της διοίκησης Παντελή, προκειμένου να συμμετέχουν σε δοκιμαστικά στην Ολλανδία και στην Ισπανία. Σύμφωνα με δηλώσεις των οικείων τους, τόσο ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Σαμπανίδης, όσο και ο επιθετικός Παύλος Σαμπανίδης άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και στους δυο συλλόγους όπου δοκιμάστηκαν.
Ο Γιάννης Βλάχος ανέλαβε την εποπτεία της τρίτης ομάδας του Ηρακλή την Τετάρτη 24/08 όταν και άρχισε η προετοιμασία της Κ17 με παίκτες γεννηθέντες τα έτη 1995-1996. Ο Βλάχος που έχει διατελέσει την περασμένη περίοδο σκάουτερ, αλλά και «κατάσκοπος» του Μαρίνου Ουζουνίδη θα αξιοποιηθεί συνδυαστικά από την διοίκηση σε διάφορους ρόλους. Ο τεχνικός της τρίτης ομάδας των κυανόλευκων μιλώντας στο acadimies.gr τόνισε:
«Σαφώς και αισιοδοξούμε για θετική έκβαση και δικαίωση του Ηρακλή, ώστε ο σύλλογος να βρει την ηρεμία του. Αναφορικά με το ηλικιακό γκρουπ που ανέλαβα πρόκειται για παιδιά που την περασμένη περίοδο συγκροτούσαν τρία τμήματα και είχαν προπονητές τούς Γιώργο Παπαδόπουλου που αποχώρησε, του Χαραλαμπίδη και του Στέφανου Ντινόπουλου. Από τα εγγεγραμμένα 55 παιδιά εμφανίστηκαν 45 στη συγκέντρωση. Από αυτά 10 περίπου παιδιά γεννηθέντες το 1995 δόθηκαν για αξιολόγηση στον κ. Φράγκο και πλέον θα δουλέψουμε με το μικτό τμήμα των 35 παιδιών. Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου θα ενημερωθούν και τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα», κατέληξε.
Δώρα Ιωακειμίδου

Most Popular

To Top