Διάφορα αθλήματα

Επιστροφή στις προπονήσεις για τη συγχρονισμένη του Ηρακλή

Στις 20 Αυγούστου τελειώνει το «ρεπό» των αθλητριών της συγχρονισμένης κολύμβησης του Ηρακλή, με την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου να έχει οριστεί για την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Στις 28 Αυγούστου μάλιστα το τμήμα θα δώσει, μετά από κάλεσμα του Δήμου Χαλκηδόνας, μια νέα επίδειξη στο δημοτικό κολυμβητήριο σε μια προσπάθεια διάδοσης του αθλήματος στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των αθλητριών μάλιστα, μια ομάδα θα μεταβεί στο κέντρο άθλησης και αναψυχής Sport Camp στο Λουτράκι, όπου θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα προπονήσεων.

Στην τελετή έναρξης του Πυθία Καπ ο Ηρακλής

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία του τμήματος και στο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης νεανίδων Πυθία Καπ που πραγματοποιήθηκε στην Ιτέα, εκεί όπου η Εθνική μας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Ηρακλής μετά από κάλεσμα της ΚΟΕ έδωσε το παρών για πρώτη φορά στην διοργάνωση, πραγματοποιώντας επίδειξη με τις αθλήτριες Ζιώγα Κατερίνα και Μαυρομάτη Άννα, οι οποίες παρουσίασαν από ένα σόλο πρόγραμμα η κάθε μια και ένα ντουέτο ανοίγοντας έτσι την διοργάνωση.

Η εμπειρία αυτή ήταν πρωτόγνωρη τόσο για τις ίδιες, αφού το πρόγραμμα παρουσιάστηκε στην θάλασσα και όχι σε πισίνα, αλλά και για τους παρευρισκόμενους. Η επιτυχία της εμφάνισης των αθλητριών του Ηρακλή ήταν μάλιστα τέτοια που μετά από πρόταση της ΚΟΕ συμφωνήθηκε να επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά, με την συμμετοχή μάλιστα περισσότερων αθλητριών και την παρουσίαση ομαδικού και combo προγράμματος. Το τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης του Ηρακλή θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει την δημοτική αρχή της Ιτέας για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση, καθώς και τα μέλη της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν επιλέγοντας τις αθλήτριες του συλλόγου μας για να την έναρξη του διεθνούς τουρνουά.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης του Ηρακλή για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Δήλωση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν κορίτσια από 4 ετών και η συμμετοχή ήδη είναι μεγάλη, αφού μετά τις πολλαπλές επιδείξεις που πραγματοποίησε το τμήμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο το ενδιαφέρον του κόσμου έχει αυξηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπεύθυνη τμημάτων συγχρονισμένης κολύμβησης, κα Βενετία Κομνιανίδου στο τηλέφωνο 6979910850.

Συγχαρητήρια στην Αγγελική μας

Μετά από δυόμιση μήνες υποχρεώσεων με την Εθνική Ελλάδος, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη η Αγγελική Βουχάρα, έχοντας κατακτήσει μετάλλια και διακρίσεις τόσο στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου όσο και στο Μεσογειακό κύπελλο Comen Cup στην Ιταλία.

Για την επιστροφή και τις κατακτήσεις της αθλήτριας του Ηρακλή μίλησε στο www.iraklis.org ο έφορος του τμήματος κος Χρήστος Χριστόπουλος.

« Εκ μέρους του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης του Ηρακλή, αλλά και του Γυμναστικού Συλλόγου θα ήθελα να συγχαρώ την Αγγελική μας τόσο για τις αθλητικές διακρίσεις αλλά περισσότερο για το ήθος και την άριστη συμπεριφορά της. Είμαστε περήφανοι που όχι μόνο άντεξε σε αυτή τη δοκιμασία, αλλά διέπρεψε και το πιο βασικό με τα ήθος που την διακατέχει επιλέχθηκε ως αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αποτελεί την καλύτερη αθλήτρια στην κατηγορία της στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και είναι μια από τις μεγάλες μας ελπίδες για το μέλλον. Σίγουρα φέτος θα φτάσει ακόμα πιο ψηλά σε σχέση με πέρσι.

Μου κάνει εντύπωση η διαφορά της βαθμολόγησης της Αγγελικής στις φιγούρες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Πιστεύω πως μερικοί και μερικές πρέπει να ανοίξουν τα μάτια και τα αυτιά τους και να δούμε την Αγγελική σε ντουέτο και σόλο προγράμματα γιατί πραγματικά το αξίζει και το έχει αποδείξει.

Από πλευράς μας όσο αφορά το τμήμα έχουμε προγραμματίσει κάποιες εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγγελικής όπως και πέρσι τα οποία θα ανακοινωθούν άμεσα. Σκοπός μας είναι η Αγγελική να επιβραβευθεί και να αναγνωριστούν οι προσπάθειές της και από τους τοπικούς φορείς, όπως αρμόζει σε αθλήτριες που ξεχωρίζουν και διαπρέπουν εντός και εκτός συνόρων.»

Most Popular

To Top