Χωρίς κατηγορία

Φιλική νίκη για την Κ-20

Συνεχίζει τους αγώνες έστω και τους φιλικούς η ομάδα Κ20 του ΗΡΑΚΛΗ μετά την άκρως επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Νέων.

Οι νέοι του Γιάννη Παγώνη αντιμετώπησαν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας τoν ΠΟΜΑΛΑΚΟΠΗΣ, ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ τοπική κατηγορία, με σκοπό την διατήρηση της φόρμας και της ενέργειας που χαρακτήριζε τους παίκτες καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Για την ιστορία το παιχνίδι μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ και της ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ έληξε 2-3. Το σκορ το άνοιξε ο Τσότρας στο 8΄ λεπτό και ο Μαυρίδης έκανε το 2-0 με απ΄ευθείας κτύπημα φάουλ στο 15΄ λεπτό. Σε 2-1 μείωσε ο Φλόκι στο 22΄ λεπτό, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεφαλάς ισοφάρησε τον αγώνα σε 2-2 στο 60΄ λετπό και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με γκολ του Παναγιωτίδη στο 75΄. 

ΗΡΑΚΛΗΣ  (Γ.Παγώνης):Κατσέκου, Μουχάλης, Λεφίδης, Σταφυλίδης, Λαβιδάς, Στεφανίδης, Λέκος, Αποστολίδης, Φεντάνης, Μαυρίδης, Τσότρας,

Έπαιξαν επίσης: Κυρικτσής, Καμήλαλης, Μπαϊράμης, Λανταβός, Λάτσκα, Τσακίρης, Καϊταντζής

ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ (Χ.Βλάχος): Πλάνος, Τσιλιγκερίδης, Κεφαλάς, Καραγκούνης, Πλουμής, Παντελής, Λαμπαδάριος, Παναγιωτίδης, Γερασίμου, Φλόκι, Τσαβδαρίδης,

Έπαιξαν επίσης: Τριανταφυλλίδης, Εμμανουηλίδης, Ασλανισβίλι, Μωυσίδης, Χαραλαμπίδης, Πανταζής, Τάνγκου

Most Popular

To Top