Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βγείτε από το λήθαργο- Η ομάδα πρέπει να επιστρεψει στην Σούπερ Λίγκ

iraklis_kosmosΒλέποντας κάποιος τα βίντεο από την παρουσία του κόσμου στην Ρώμη για το φαιναλ φορ στο Τσαμπιονς λίγκ (2006) καταλαβαίνει οποιοσδήποτε την δίψα που υπάρχει για αυτόν τον σύλλογο και την δυναμική του.

Ας το δουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και να καταλάβουν μια και καλή ότι δεν βρίσκονται στην Κάτω Μαγούλα. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. Μπορεί  να μην είναι και οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου, αλλά θα πρέπει να βγάλουν αυτό το πάθος που έδειξαν σε κάποιες φετινές αναμετρήσεις.

Ίσως αυτό και μόνο να είναι αρκετό. Έμειναν 15 αγώνες και θα πρέπει σε 15 αγώνες να το δείξουν. Όποιος και αν αγωνίζεται. Τα ψέματα τέλειωσαν. Δεν χωράει άλλη στραβή. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να δείχνουν σε κάθε αναμέτρηση ότι είναι ΗΡΑΚΛΗΣ. Τον τρόπο θα τον βρουν αυτοί γιατί ο κόσμος θα είναι εκεί. Ο κόσμος που έχει δεχτεί αμέτρητες πίκρες και δεν αντέχει να δει και φέτος την ομάδα σε ρόλο κομπάρσου. Πάρτε το χαμπάρι ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Η ομάδα πρέπει σε δυο μήνες να είναι στην Σούπερ Λίγκ.

Γίνεται ξανά η ομάδα που τον χειμώνα έλεγαν όλοι ότι είναι ομάδα για να πρωταγωνιστεί και αφήστε πίσω τον κακό μανδύα που φορέσατε το τελευταίο διάστημα. Δείξατε ότι μπορείτε……

Most Popular

To Top