Βόλει Ηρακλής

Δρίκος: «Η Α1 χρειάζεται τον Ηρακλή»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, κ Σωτήρης Δρίκος και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Αναφερόμενος αρχικά στην συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας για την λύση της συνεργασίας τους, ο κ. Δρίκος είπε :
«Ο λόγος ήταν κύρια προσωπικός και είχε να κάνει με το που θα ήταν η κατοικία μου την επόμενη σεζόν, υπήρχε πίεση χρόνου και έπρεπε να πάρω άμεσα μια απόφαση. Τελικά αποφάσισα να μείνω φέτος στην Αθήνα και έφυγα από τον Ηρακλή με πόνο ψυχής, θέλω να πιστεύω ότι αυτό ισχύει και για τις 2 πλευρές, δεν έχω καμία άλλη πρόταση και ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Το θέμα μου είχε να κάνει με τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών, η προθεσμία λήγει αύριο και έπρεπε να πάρω την απόφαση αν θα αποσπαστώ στην Θες/νίκη ή στην Αθήνα»
Συνεχίζοντας τόνισε επίσης :
«Κανείς στον Ηρακλή δεν μπορούσε να μου εγγυηθεί ότι η ομάδα θα πάρει άδεια και θα παίζει στην Α1 την επόμενη σεζόν. Θα ήταν άσχημο να αποφασίσω να μείνω στην Θες/νίκη και ο Ηρακλής να μην πάρει άδεια ή να αποφασίσει ότι δεν με θέλει για προπονητή. Ο Ηρακλής ήταν ένα πολύ κεφάλαιο για μένα και πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι η ομάδα θα πρέπει πάση θυσία του χρόνου να παίζει στην Α1. Όλοι οι άνθρωποι του βόλεϊ θα πρέπει να συμβάλλουν σε αυτό, ο Ηρακλής είναι πολύ σημαντικός για το ελληνικό βόλεϊ και όσοι αγαπούν το βόλεϊ θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να παίξει ο Ηρακλής στην Α1»
Για την αντίδραση των ανθρώπων του Ηρακλή στην απόφαση του :
«Οι παράγοντες της ομάδας έδειξαν μεγάλη κατανόηση στο προσωπικό μου πρόβλημα και φεύγω χωρίς να έχω κανένα παράπονο από κανέναν στον Ηρακλή. Η διοίκηση φέτος έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ήρθαν οι 2 τίτλοι αλλά δεν ήταν εύκολο. Υπήρχαν πολλά προβλήματα, πολλές δυσκολίες και εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν, άλλωστε μέχρι και λίγο πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος η ομάδα δεν είχε άδεια για να παίξει. Όπως είπα όμως ο Ηρακλής είναι πολύ σημαντικός για το ελληνικό βόλεϊ και τον ελληνικό αθλητισμό και πρέπει να είναι στην Α1 και του χρόνου. Το λέω αυτό ως άνθρωπος του βόλεϊ πλέον και όχι ως πρώην προπονητής και ως άνθρωπος που δέθηκα πάρα πολύ με την ομάδα μέσα σε αυτόν τον χρόνο»
Κλείνοντας, ο κ. Δρίκος είπε :
«Φεύγω από την ομάδα χωρίς παράπονο και πιστεύω ότι έκανα φίλους για μια ζωή στον Ηρακλή»

Most Popular

To Top