Διάφορα σπόρ

Όρθιος ο Ηρακλής στο Πανελλήνιο ανδρών 

Με 100% επιτυχία επέστρεψαν οι αθλητές του τμήματος πάλης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης από τους τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανδρών που διεξήχθη στην Αθήνα το Σάββατο 04/02/2012. Και οι τέσσερις αθλητές που αγωνιστήκαν πήραν μετάλλιο και δώνανε τον καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν τον στόχο τους. Κατέκτησαν ένα (1) χρυσό, ένα (1) ασημένιο και δύο (2) χάλκινα μετάλλια.Αν και το Τμήμα περνά δύσκολες στιγμές και πολλοί πρωτοκλασάτοι αθλητές πήρανμεταγραφές σε άλλους συλλόγους ο Ηρακλής μπόρεσε και στάθηκε όρθιος καικατέκτησε στην γενική κατάταξη την τρίτη (3η) θέση και πηρέ έτσι το χάλκινο μετάλλιο

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών:

Γιαγιάς Σταμάτης: Αναδείχτηκε άξιος πρωταθλητής Ελλάδος στα 120 κιλά και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντίπαλους του. Τον τελικό τον κέρδισε με πτώση. Νωρίτερα στους περιφερειακούς αγώνες προκρίθηκε σαν 1ος.

Λοϊζίδης Λάζαρος: Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 96 κιλά. Ο Ολυμπιονίκηςαθλητής για χάρη του Συλλόγου αγωνίστηκε για μια ακόμη φορά μετά από 4 χρόνιααπουσίας του. Για αυτό το γεγονός τον ευχαριστούμε θερμά. Απέδειξε ότι είναι ακόμη κορυφαίος αθλητής κατακτώντας την 2η θέση και νωρίτερα στους περιφερειακούς αγώνες πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Κεσίδης Κώστας: Σταθερή αξία ο Κεσίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 84 κιλά. Αγωνίστηκε με παθός, θέληση και πήρε αυτό που ήθελε. Νωρίτερα στους περιφερειακούς αγώνες είχε προκριθεί σαν δεύτερος.

Χαλκιάς Νίκος: Ανταμείφτηκε μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας. Κατέκτησε το χάλκινομετάλλιο στα 84 κιλά. Αγωνίστηκε με πολύ πάθος και τακτική και στον αγώνα για την τρίτη(3η) θέση ενώ έχανε έκανε την ανατροπή και κέρδισε.

Ο Αθλητής σε αυτό το σημείο θέλει να ευχαριστήσει τον Διοικητή του στην Αστυνομία για τις διευκολύνσεις που του παρέχει.

Ο Απολογισμός του Ηρακλή μετά από τους περιφερειακούς και τους τελικούς αγώνες είναι τρία (3) χρυσά, δύο (2) ασημένια και δύο (2) χάλκινα. Σύνολο επτά (7) μετάλλια.

Στο τέλος οι αθλητές και οι προπονητές του Τμήματος θέλουν να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδία τους τον ιδιοκτήτη της εταιρίας «ipirotiki facility services» ο οποίος κάλυψε με χορηγία τις ανάγκες των αθλητών και προπονητών σε εξοπλισμό στους πανελλήνιους αγώνες.

Most Popular

To Top