Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Όμηρος … ο Ηρακλής

iraklis_logoΟ χρόνος πιέζει ασφυκτικά και την ίδια στιγμή ο μεγαλομέτοχος δεν ανοίγει τα χαρτιά του, για το αύριο του Ηρακλή. Κάποιες σποραδικές ειδήσεις που βγαίνουν από το περιβάλλον του, κάνουν λόγο για συζητήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν μπορεί να προχωρήσει κάτι άμεσα.

ΟΜΗΡΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Αυτόματα ο Ηρακλής είναι όμηρος των καταστάσεων, καθώς θα πρέπει η ΠΑΕ να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά και να διευθετεί προβλήματα που παρουσιάζονται, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός του αγωνιστικού τμήματος για την επόμενη σεζόν.

Ο ομάδα αυτή την στιγμή βρίσκεται στην… εντατική και η παραμονή του Σπύρου Παπαθανασάκη σε καμία περίπτωση δεν βοηθά ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα.

Γιατί ακόμα και χρήματα να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ, μετά τα όσα συνέβησαν, τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και το διαφορετικό πρόσωπο που έδειξε, δεν μπορούν να τον διατηρήσουν στην θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα.

Για να μπορέσει να δρομολογηθεί κάποια εξέλιξη θα πρέπει να ξεκαθαρίσει οριστικά ότι παραχωρεί την ομάδα. Γιατί αυτή την περίοδο δεν μπορεί να έρθει κάποιος επενδύτης να αναλάβει τα χρέη που αγγίζουν τα 3,5 εκ ευρώ και να δώσει και χρήματα για να αγοράσει την ΠΑΕ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ

Άλλωστε το μεγαλύτερο μέρος των χρεών βαραίνει τον ίδιο τον Παπαθανασάκη και έγινε κατά την δική του θητεία στην ΠΑΕ. Ο Ηρακλής κατέληξε στα χέρια του ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ στον Θόδωρο Παπαδόπουλο, αναλαμβάνοντας τα χρέη του, τα οποία τελικά πότε δεν διευθέτησε. Από την ημέρα που έγινε η μεταβίβαση των μετοχών τότε ξεκίνησε και η αντιστροφή μέτρηση των προβλημάτων της ΠΑΕ, αφού δεν έφερε προσωπικά του χρήματα και περιορίστηκε στην διαχείριση των χρημάτων από τα έσοδα της ΠΑΕ.

 

Most Popular

To Top