Κόσμος

Όμηρος διαιτητής στα αποδυτήρια για ένα πέναλτι!(videos)

turkeyΜε εντολή του προέδρου της Τραμπζονσπόρ, ο διαιτητής και οι βοηθοί του στην αναμέτρηση με την Γκαζιάντεσπορ, (2-2) κλειδώθηκαν στα αποδυτήρια λόγω μη καταλογισμού πέναλτι!

Ο λόγος για τον Καταγκάι Σαχάν που προκάλεσε την οργή των θεατών στο γήπεδο που ήταν έτοιμοι να του επιτεθούν λόγω μη καταλογισμού ενός πέναλτι σε χέρι του Αρογιόκο στην περιοχή και για τον λόγο αυτό έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης η αστυνομία κατάφερε να τον «φυγαδεύσει» στο αποδυτήρια μαζί με τους βοηθούς του.

Η περιπέτειά του ωστόσο δεν τελείωσε εκεί, καθώς μόλις ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ πληροφορήθηκε το γεγονός, έδωσε εντολή να κλειδωθεί στα αποδυτήρια ο διαιτητής μέχρι το επόμενο πρωί όπου θα πήγαινε από εκεί ο ίδιος για να συνομιλήσει μαζί του!

«Τους είπα να μην αφήσουν τους διαιτητές να φύγουν μέχρι το πρωί, όταν θα έφτανα στο γήπεδο, όμως ένα πάρα πολύ σημαντικό άτομο μου τηλεφώνησε και μου είπε να τους αφήσω. Μου υποσχέθηκε ότι θα ψάξει την υπόθεση, όμως», εξήγησε ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Ιμπραχίμ Χασιοσμάνογλου, με τα ΜΜΕ της Τουρκίας να αναφέρουν πως το «σημαντικό άτομο» ήταν ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν! 

Most Popular

To Top