Ποδόσφαιρο

«Όλοι μαζί για να φέρουμε ψηλά τον Ηρακλή»

Το μέλος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, Σάκης Χατζόγλου, μίλησε για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Ηρακλής και για την έγκριση της ΕΕΑ στον Τομ Παπαδόπουλο. Παράλληλα, μετέφερε το μήνυμα του επιχειρηματία προς τον κόσμο των «κυανόλευκων».

Ο Σάκης Χατζόγλου αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν για την σύσταση της ΠΑΕ Ηρακλής και μετέφερε το ενωτικό μήνυμα του Τομ Παπαδόπουλου, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Οι επόμενες κινήσεις είναι στο χέρι του κ. Τομ Παπαδόπουλου. Να συναντηθεί η απερχόμενη διοίκηση, η επιτροπή της σύστασης της νέας ΠΑΕ και το τιμ του νέου μεγαλομετόχου.

Αυτό που μου ζήτησε να μεταφέρω στον κόσμο είναι ότι δεν τον ενδιαφέρει ποιοι ήταν μαζί του ή αντίθετοι, εγώ θέλω όλους ενωμένους μαζί να πάμε μπροστά τον Ηρακλή. Τους έχω όλους ανάγκη και τους θέλω να είναι εκεί. Ένα ενωτικό μήνυμα που κι εμένα με βρίσκει μαζί του. Για σήμερα που μιλάμε το 100% των μετοχών περνάει στο κ. Παπαδόπουλο”.

Για τον αγωνιστικό στόχο σχολίασε: “Έχει χτιστεί μια ομάδα Super League και ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς παραλάβαμε τη διοίκηση πριν από ένα χρόνο με πολλά προβλήματα, σειρά τώρα έχει να συνεχίσει την πορεία του αγωνιστικού το νέο διοικητικό σχήμα”.

Πηγή: Arena FM 89,4

Most Popular

To Top