Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για την επόμενη μέρα

Μoνο ο Σπύρος Παπαθανασάκης γνωρίζει την επόμενη μέρα για την ΠΑΕ  Ηρακλής. Το αρχικό του πλάνο με την εισροή χρημάτων δεν του βγήκε καθώς τα χρήματα δεν έφτασαν ποτέ στην Μίκρα. Πλέον αρχίζει να συζητά την προοπτική πώλησης της ΠΑΕ Ηρακλής ή στο καλύτερο σενάριο να βρει συμπαίκτη που θα βάλει τα χρήματα στην ομάδα, αποκτώντας μερίδιο της ομάδας.

images_podosfairo2012-13_mikra4Ο πρόεδρος της ΠΑΕ από την ημέρα της ενασχόλησης του έχει βάλει ένα χρηματικό πόσο σημαντικό, άλλα αυτή την στιγμή υπάρχει ένα εξίσου σημαντικό άνοιγμα στα ταμεία της ομάδας.

Αυτό αποτελεί έναν παράγοντα που θα θελήσουν να εκμεταλευτούν οι συνομιλητές του και σαφώς θα θελήσουν να πάρουν οικονομικότερα  την ομάδα. Όλα αυτά όμως είναι ασκήσεις επί χάρτου και θα περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα, όταν και ο ίδιος αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του , βάση της τελευταίας γραπτής του δήλωσης.

Οι πληροφορίες πάντως θέλουν να είναι σε διαδικασία συζητήσεων με άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την ομάδα και ήδη έχουν πιάσει δουλειά λογιστές και δικηγοροί για να έχουν ακριβή εικόνα της κατάστασης.

Most Popular

To Top