Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Όγιος : «Οι μάσκες έπεσαν»(vid)

ogiosΓια πρόδότες  μίλησε ο Όγιος και για μάσκες που έπεσαν

Συγκινημένος για όσα διαδραματίστηκαν στο Καυτανζόγλειο αλλά και χαρούμενος για τους παίκτες του δήλωσε ο Γκιγιέρμο Όγιος.  Ακόμη αναφέρθηκε και στα γεγονότα που έγιναν μεσοβδόμαδα χαρακτηρίζοντας όσους τον ήθελαν εκτός ομάδας προδότες.

Αναλυτικά είπε:

«Σήμερα συνέβησαν πολλά σπουδαία γεγονότα. Για άλλη μία φορά όμως θα ξεκινήσω ευχαριστώντας την ομάδα μου. Εγώ κρατάω πολλά από όσα έγιναν σήμερα. Ένας κύριος που μας περίμενε πριν μπει η αποστολή στο γήπεδο ο οποίος μοίρασε πορτοκαλάδες σε όλους τους παίκτες. Όπως ένα μικρό παιδί που μου έδωσε ένα κασκόλ. Δεν μπορώ να περιγράψω όλη την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο. Όλα αυτά λοιπόν δεν χρειάζονται κανένα άλλο σχόλιο. Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτό το σπίτι γιατί είναι προδότες. Ευχαριστώ τους παίκτες και το προσωπικό αλλά και τους οπαδούς για την πίστη και το πάθος»

Για το ματς:«Δεχθήκαμε ένα γκολ που ήταν ένα δυνατό χτύπημα για εμάς. Αλλά αυτά τα χτυπήματα έρχονται από τον Θεό και την Παναγία για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Έτσι έγινε και με εμάς. Σε όλες τις στιγμές του αγώνα αξίζαμε να νικήσουμε, κόντρα σε μία ομάδα που έπαιξε πολύ δυνατά και ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να παλέψει την κάθε μπάλα σαν να ήταν η τελευταία. Και καλώς έκαναν. Έτσι είναι ο αθλητισμός αρκεί πάντα να υπάρχει υγεία»

Για τα πλέϊ οφ:«Ξεκινάει ένα νέο πρωτάθλημα. Μακάρι να καταφέρουμε να δώσουμε σε αυτό τον σύλλογο όσα του αξίζουν. Ευχαριστώ όμως κυρίως τους ποδοσφαιριστές μου»

Για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα:

«Ήδη έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία για να δούμε πως είναι τα παιδιά που αποχώρησαν σήμερα. Για το πρόβλημα του Μπάμπα ας πούμε δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Στον Λίμα έγινε τουλάχιστον επέμβαση. Πρέπει να κάνουμε σωστή ανάλυση των γεγονότων. Δυστυχώς έχουν γίνει πολλά άσχημα πράγματα αλλά μας έκαναν ποιο δυνατούς. Εάν πρέπει να γίνουν αλλαγές ότι χρειαστεί να αλλάξει θα προσπαθήσουμε να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα»

Για όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα με τον ίδιο:«Για μένα κερδίσαμε πάρα πολλά. Έπεσαν οι μάσκες με κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις από ανθρώπους που ποτέ δεν ήταν μπροστά. Αυτή η ομάδα έχει ιδανικά όπως η τιμιότητα και η αξιοπιστία. Αυτά τα ιδανικά κάποιοι πήγαν να τα πατήσουν. Αν υπάρχει μία κίνηση που να ξεκινάει από 4-5 ανθρώπους δεν μπορούν να λερώσουν την ιστορία της ομάδας. Κρατάω μόνο την θετική εικόνα. Με τον κόσμο την στήριξη και τον Ανέστη που κέρδισε το μετάλλιο στο ταεκβοντο και ήρθε μαζί μας να το χαρεί . Πολλοί όμως απέδειξαν ότι δεν καταλαβαίνουν  τι σημαίνει ο Ηρακλής» και πρόσθεσε:

«Εγώ και η ομάδα θα δώσουμε την ψυχή μας. Αφήσαμε πάρα πολλά. Μας ταπείνωσαν. Απάτες συνέχεια. Ηθικές απάτες συνέχεια αλλά θα δώσουμε τα πάντα. Και τέλος είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Και τους ευχαριστώ όλους. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον αλλά πάντα θα σας κοιτάω στα μάτια. Γιατί είμαι τίμιος. Και η τιμιότητα δεν διαπραγματεύεται ποτέ. Θα δώσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη το όνειρο όλων των χιλιάδων οπαδών μας»

Αν ξεχωρίζει τον Ηρακλή:«Αναμφίβολα. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Ο Ηρακλής θα βρίσκεται πάντα στην ψυχή μου»


Most Popular

To Top