Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ψάχνει την τρίτη νίκη

XANTIΝα δώσει συνέχεια στις επιτυχίες που υπήρξαν με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης θέλει να συνεχίσει σήμερα ο Ηρακλής που υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο τον Πανθρακικό. Μια αναμέτρηση που μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ υπήρξε ένας επαναπροσδιορισμός των στόχων της ομάδας αλλά και της φιλοσοφίας που θα ακολουθούσε . Έτσι ο Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με τον Σπύρο Παπαθανασάκη συμφώνησαν ότι θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσει η ομάδα τον πρώτο γύρο έχοντας περίπου 20 βαθμούς. Αυτό φαίνεται να είναι εφικτό μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου  με μια νίκη σήμερα κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής. Για αυτό τον λόγο η σημερινή αναμέτρηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ

Οι «κυανόλευκοι» θα έχουν στο πλευρό τους και τους φιλάθλους τους, καθώς ανατράπηκε η ποινή που είχε επιβληθεί με την τιμωρίας της ομάδας να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών.   Σε αυτό θα βοηθήσει και η μείωση των τιμών στα εισιτήρια όπως ορίστηκαν από την διοίκηση, μόλις έγινε γνωστό ότι θα γίνει με την παρουσία του κόσμου ο αγώνας. Αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τους ποδοσφαιριστές να δείξουν ακόμα μεγαλύτερο πάθος ώστε να καταφέρουν να πάρουν μια τρίτη διαδοχική νίκη που θα φέρει ψηλότερα την ομάδα.  Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Νίκος Παπαδόπουλος στον σημερινό αγώνα.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ

Αν καταφέρει ο Ηρακλής να πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς τότε η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο και θα κοιτάξει ψηλότερα. Με μια πιθανή ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο θα βάλει πλώρη για μεγαλύτερους στόχους από αυτούς που αρχικά είχαν τεθεί στο ξεκίνημα της περιόδου. Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται να δείξουν μεγάλη προσπάθεια σε ολόκληρο τον αγώνα και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν τον Πανθρακικό. Γιατί η ομάδα της Κομοτηνής είναι επικίνδυνη και μπορεί αν κάνει την ζημιά, αν υποτιμηθεί.

 

 

 

Most Popular

To Top