Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Χωρίς οκτώ στην Κέρκυρα

panigiriko2Μετά το ρεπό της Κυριακής, η ομάδα επανήλθε σήμερα στην Μίκρα για προπόνηση, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα, την Τετάρτη. 

Η απογοήτευση από την εξάλειψη των ελπίδων επίτευξης του στόχου της ανόδου είναι διάχυτη στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ωστόσο, η υποχρέωση των δύο υπολοιπομένων αγωνιστικών επιβάλλει δραστηριοποίηση, με συνέπεια να προπονηθούν σε πλήρεις ρυθμούς, όσοι δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο και χαλαρά, όσοι αγωνίστηκαν.

Οι απουσίες για την αναμέτρηση στην Κέρκυρα είναι πολλές. Αυτό καθώς ο Ντάριο Ζάχορα δεν προπονήθηκε, ο Σάββας Σιατραβάνης συνέχισε την αποθεραπεία του, ο Έντσο Σκόρτσα είχε άδεια λόγω προσωπικού προβλήματος, ενώ ο Δημήτρης Κοντοδήμος έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό.
Οι δύο τελευταίοι, πάντως, συγκεντρώνουν σημαντικές πιθανότητες να βρίσκονται στην αποστολή, που θα ταξιδέψει αύριο για το νησί των Φαιάκων.
Αναγκαστικά απόντες είναι οι Βίτορ Λίμα και Τάι, οι οποίοι συγκέντρωσαν επτά κίτρινες και χάνουν τα δύο τελευταία παιχνίδια, ο Άγγελος Παπαστεριανός, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει ποινή, καθώς και ο – επίσης τιμωρημένος – Χουάντερσον.
Η ομάδα θα συγκεντρωθεί αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και όσοι είναι ετοιμοπόλεμοι θα συγκροτήσουν την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει στις 09:00 οδικώς και στη συνέχεια ακτοπλοϊκώς για την Κέρκυρα.

Most Popular

To Top