Μπάσκετ

Χρυσόπουλος: «Δύναμή μας το Ιβανώφειο»

xrisopoulos

Για την νίκη με το Ψυχικό, όπου ηταν πρωτος σκορερ της ομάδας αναφέρθηκε στον ARENAFM o Σαββας Χρυσόπουλος και είπε χαρακτηριστικά :

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Arena fm:

Για τον αν ήταν η καλύτερη αντίδραση μετά την ήττα από τον Πανιώνιο:«Σίγουρα η ήττα στον Πανιώνιο δεν ήταν εκτός προγράμματος, ήταν δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο είμαστε καλές ομάδες, όμως εμείς δεν τα καταφέραμε τελικά. Παρ’ όλα αυτά αντιδράσαμε σωστά κόντρα στο Ψυχικό, το οποίο  είναι αξιόλογη ομάδα. Καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάρουμε μία εύκολη νίκη όπως δείχνει και το σκορ».

Για την δυσκολία της Α2: «Τα παιχνίδια στην Α2 είναι όλα δύσκολα, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να πάρεις αποτελέσματα. Εμείς έχουμε αποδείξει πως είμαστε μια καλή ομάδα, έχουμε δέσει, έχουμε βρει χημεία και καταφέρνουμε να το βγάζουμε στο γήπεδο».

Για τον Αλεξανδρή: «Ο coach Αλεξανδρής είναι από τους καλύτερους, μας βοηθάει πολύ και κυρίως σε ψυχολογικά θέματα και βέβαια η ομάδα έχει πολύ ταλέντο. Βλέπουμε πως σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν διαφορετικοί πρωταγωνιστές. Δεν υπάρχει μονοτονία. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση, ωστόσο όλα ξεκινούν από την άμυνα εκεί όπου είμαστε πολύ καλοί».

Για τον κόσμο: «Εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι πολύ ωραία συναίσθημα να υπάρχει μία τέτοια ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο Ιβανώφειο. Αυτομάτως η έδρα γίνεται δυνατή και πολύ δύσκολα ομάδες θα περάσουν από εδώ».

Για τα πολλά ταξίδια: «Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά το διαχειριζόμαστε».

Για την τιμωρία της έδρας: «Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι για την τιμωρία, δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι δύσκολο για εμάς διότι ο κόσμος μας δίνει ώθηση».

Most Popular

To Top