Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Χούτος: « Εμπιστεύομαι τον Παπαδόπουλο»

labrou55Ο Λάμπρος Χούτος, μάνατζερ του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος υπέγραψε σήμερα στον Ηρακλή, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το νεαρό ποδοσφαιριστή αλλά και για τους λόγους που αποφάσισαν να απορρίψουν προτάσεις και να προτιμήσουν τους «κυανόλευκους».

Όσα είπε ο Λάμπρος Χούτος στον ArenaFM 89.4:

«Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου βέβαια αυτό το αναγνωρίζουν πλέον και στην Ευρώπη. Κατά καιρούς η «Gurdian» έγραψε ότι είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου. Είναι ακόμα 18 χρονών και έχει να δώσει πολλά στον Ηρακλή».

Πως ο Παναθηναϊκός τον άφησε ελεύθερο;

«Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να του δώσει γήπεδο, δεν μπορούσε να παίξει, εμείς δεν κοιτάξαμε το οικονομικό κομμάτι, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίξει και στον Ηρακλή πιστεύουμε ότι είναι ότι καλύτερο».

Γιατί διάλεξε τον Ηρακλή;

«Ο Νίκος ο Παπαδόπουλος είναι ένας προπονητής που εμπιστεύομαι απόλυτα και θεωρώ ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ το παιδί να δείξει αυτά που αξίζει. Η θέση του είναι δεύτερος επιθετικός, μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες . Σωματικά είναι σε πάρα πολύ κατάσταση, έκανε καθημερινά διπλές προπονήσεις αλλά γενικά είναι έτοιμος.

Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, αυτό ήταν πολύ σημαντικό και για μας αλλά και για την πορεία της ομάδας».

Most Popular

To Top