Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Χουάντερσον: «Και άλλες… καταστροφές ο Ηρακλής»

huandersonO Χουάντερσον  μίλησε για τις οικονομικές και διοικητικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του, υποστηρίζοντας ότι αυτή που θα πρέπει να δώσει τη λύση είναι η διοίκηση και μόνο αυτή». Όσο για τον ίδιο; «Θέλω να κάνω μεγάλα παιχνίδια, αυτός είναι ο στόχος μου».

Ο 33χρονος δήλωσε: «Ήταν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που θα επιδιώξει να πάρει το πρωτάθλημα. Οπότε είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το ισόπαλο αποτέλεσμα».

-Παρότι ο Ηρακλής έχει προβλήματα, δείχνει να βαδίζει στο σωστό δρόμο…

«Πρέπει κάθε μέρα να επικεντρωνόμαστε στη δουλειά. Αυτή που πρέπει να λύσει το θέμα είναι η διοίκηση. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και στην προπόνηση».

– Πιστεύεις ότι ο Ηρακλής μπορεί να κάνει… ζημιές και σε άλλες ομάδες;

«Ναι, ήταν ένα παιχνίδι που προκαλέσαμε πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα με γνωστούς παίκτες. Στη συνέχεια θα κάνουμε κι άλλες… καταστροφές».

– Παρά τα οικονομικά προβλήματα, τι είναι αυτό που σας κρατάει ενωμένους;

«Θα το ξαναπώ. Το οικονομικό πρόβλημα είναι της διοίκησης, όχι των παικτών. Αυτοί πρέπει να λύσουν τα θέματα που υπάρχουν. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Προπονούμαστε σκληρά, προετοιμαζόμαστε όπως πρέπει για τα ματς».

– Για έναν παίκτη όπως εσύ, που δεν είσαι από την Ελλάδα, πόσο δύσκολο είναι να ζεις σε μια ξένη χώρα και να παίζεις κάτω από αβεβαιότητα;

«Είμαι εδώ και 4 χρόνια. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να προσαρμοστώ. Όλοι οι άνθρωποι, όλοι οι αθλητές έχουν προβλήματα. Σε πολλές περιπτώσεις τα χρήματα λύνουν τα προβλήματα αυτά».

– Ποιος είναι ο στόχος σου για το μέλλον;

«Να πετύχω τον μεγαλύτερο στόχο με τον Ηρακλή, που είναι μια καλή θέση στη βαθμολογία, η διάκριση στο Κύπελλο, αλλά και να κάνω μεγάλα παιχνίδια».

sport24.gr

Most Popular

To Top