Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Χειρουργήθηκε ο Σαραμαντάς

kyriakidis_saramantasΜε επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη σήμερα το μεσημέρι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιώργος Σαραμαντάς. Ο αριστερός οπισθοφύλακας παρουσίασε πρόβλημα στη δεξιά βουβωνική χώρα κατά τη διάρκεια της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.
Διαπιστώθηκε πως ο ποδοσφαιριστής είχε προβάλλουσα βουβωνοκήλη, η οποία και ανατάχθηκε στα αποδυτήρια από τον γιατρό του Ηρακλή, Μανώλη Παπακώστα.
Σήμερα επανεξετάστηκε και κρίθηκε φρόνιμο για την οριστική αποκατάσταση του προβλήματός του, να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Αυτή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», από τον Γενικό Χειρουργό Κανέλλο Δημήτριο, σε συνεργασία με τους γιατρούς της ομάδας, Μανώλη Παπακώστα και Ευθύμιο Παπασούλη.
Στον ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε πλέγμα με ενδοσκοπική εξωπεριτοναϊκή τεχνική (ΤΕΡ).

Αύριο αναμένεται να εξέλθει της Κλινικής και σε 10-15 ημέρες να επανέλθει σταδιακά στις προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος να βοηθήσει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με τον καινούργιο χρόνο.
Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στον Γιώργο Σαραμαντά, μετέφεραν οι συμπαίκτες του, το προπονητικό, ιατρικό και διοικητικό τιμ της ομάδας μας.

Most Popular

To Top