Μπάσκετ

Χατζηκυριακίδης: « Η παρουσία του κόσμου στο Ιβανώφειο είναι πάντα ένα όπλο ».

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ηρακλής ενόψει Απόλλωνα Πάτρας, με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να τονίζει πως θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η παρουσία του κόσμου στο «Ιβανώφειο».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ηρακλής:

«Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό (17:00, ΕRΤPLay1) αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας. Συμμετείχαν όλοι οι παίκτες – συμπεριλαμβανομένου του Δημήτρη Χαριτόπουλου – κάτι που ικανοποίησε τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη.

Ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ επεσήμανε για την αυριανή αναμέτρηση: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, που θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στον στόχο μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, πιστεύω στα παιδιά και στη βοήθεια του κόσμου μας και θεωρώ πως αν είμαστε όπως δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, παρά τα προβλήματα, θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας είναι μια ιστορική ομάδα, όπως είμαστε κι εμείς, έχει έμπειρα παιδιά και θα πρέπει να παλέψουμε επί 40 λεπτά για να τον περιορίσουμε, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι χάσαμε στον πρώτο γύρο και θα πρέπει να δείξουμε τα καλά μας στοιχεία για να τον κερδίσουμε κι εμείς. Η παρουσία του κόσμου στο Ιβανώφειο είναι πάντα ένα όπλο για εμάς και πιστεύω ότι θα το έχουμε και αυτό το Σάββατο».

To Top