Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Χάσαμε μία μάχη, όχι τον πόλεμο»

limaΑπογοητευμένος για το τελικό σκορ αλλά χωρίς να χάνει την πίστη του εμφανίστηκε ο Λίμα που μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών στην Συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά είπε:

«Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι και αποδείχθηκε και μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι η ομάδα μου έλεγχε το παιχνίδι μέχρι και το σημείο του γκολ. Είχαμε εστιάσει στο πως θα αντιμετωπίσουμε την αντίπαλη ομάδα καθώς είναι καλή στα στημένα. Ξέραμε ότι από ένα στημένο μπορούσαμε να χάσουμε όπως και έγινε. Ένα λάθος μαρκάρισμα μία καλή εκτέλεση και χάσαμε. Για την προσπάθεια που κάναμε μας αδικεί το αποτέλεσμα. Χάσαμε μία μάχη αλλά όχι και τον πόλεμο. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Θα δώσουμε την μάχη μας για να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει»

Για την φάση που ζητάει πέναλτι:

«Εγώ θεωρώ ότι ήταν πέναλτι. Δεν έχω δει την φάση στην τηλεόραση αλλά έτσι θεωρώ. Η απόφαση είναι του διαιτητή. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί ίσως τιμωρηθώ» και κατέληξε: «Όλοι όποτε παίζουν με τον Ηρακλή δίνουν περισσότερα από όσα μπορούν, αλλά όλα τα ματς κρίνονται από λάθη και λεπτομέρειες. Έτσι έγινε και σήμερα. Είχμαε ευκαιρίες, σταθήκαμε καλύτερα αλλά ο αντίπαλος ήταν αυτός που νίκησε»

 

Most Popular

To Top