Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Φιλανθρωπικό φιλικό στην Κοζάνη

palaimaxoi_filan8ropikos_agonasΠοδοσφαιρικός Φιλανθρωπικός Αγώνας Βετεράνων μεταξύ των Επίλεκτων Παλαιμάχων Νομού Κοζάνης και των Παλαιμάχων Ηρακλή Θεσσαλονίκης, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 στις το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Κοζάνης.

 ο Σκοπός είναι πραγματικά ιερός !!! αγόρασε ένα εισιτήριο έστω κι αν δεν μπορείς να παραβρεθείς !!!

Όπως δήλωσαν οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Νομού Κοζάνης μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει γεύμα στο «Κουτούκι» στην Κοζάνη, όπου θα γίνουν διάφορες βραβεύσεις.

 

Συγκεκριμένα θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Κοζάνης Νίκος Κουρκούτας, ο γενικός αρχηγός του ίδιου συλλόγου τη δεκαετία του 80 Τάκης Δημόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΠ Κοζάνης Νίκος Αμαραντίδης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης, Χρήστος Ζήφκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιάννης Σόκουτης για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ θα τιμηθεί επίσης και η ΠΑΕ Ηρακλής.

 

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι της περιοχής να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή για τον φιλανθρωπικό αγώνα και να απολαύσουν… παράλληλα τους παλιούς αστέρες των γηπέδων. Στον αγώνα μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν οι παλαίμαχοι του Ηρακλή, Χρήστος Ζήφκας, Γιώργος Καραΐσκος, Κώστας Αϊδινίου, Δημήτρης Αδάμου και Φάνης Τουτζιάρης.

 

Most Popular

To Top