Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Φακελος μεταγραφές: Ποιους θέλουν- Τι ισχύει

 

Η μετεγραφικη ενίσχυση της οάδας είναι στο προσκηνι για τους «κυανόλευκους» με πολλές περιπτωσεις να εξετάζουν αλλα να μην υπάρχει καμία απόφαση. Όποια κινηση και αν  γίνει  θα ξεκινησει μετα από τα Χριστούγεννα, οπότε μέχρι τότε είναι σε αναμονή.

 ΚΛΕΙΤΟΝ

kleiton

Ο τελευταίος τού ξεκαθάρισε ότι τον θέλει στην ομάδα ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν, αλλά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ελάζιγκσπορ. Εάν καταφέρει να εξασφαλίσει την ελευθέρας του, τότε είναι πολύ πιθανά να παίξει ο Κλέιτον στον Ηρακλή. Αρκεί φυσικά να βρεθεί και η «χρυσή» τομή στο οικονομικό. Σημειώνεται ότι ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην Τουρκία και ενσωματώθηκε εκ νέου στις προπονήσεις της ομάδας του.

 

ΑΜΠΝΤΟΥΝ

abdoun

Έχει και αυτός συμβόλαιο με την Βέροια , αλλά όσο είναι ο Γεωργιάδης στον πάγκο δεν θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο Καρυπίδης και αν θα τον αφήσει να φύγει  γνωρίζοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ηρακλή. Ο Αλγερινος θέλει να έρθει στον Ηρακλή και είναι θετικός, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει με την Βέροια.

 

ΜΑΡΣΕΛΙΝΙΟ

marcel

Άλλη μια περίπτωση που δεν μπορεί να χειριστεί άμεσα ο Ηρακλής. Ο βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο και όπως φαίνεται ίσως μείνει ελεύθερος. Ο Σπανος το έχει πάρει απόφαση να τον αποδεσμεύσει, αλλά θα πρέπει να γίνει στην πράξη. Πάντως και αυτός έρχεται στον Ηρακλή, αφού έχει εμπιστοσύνη στον  Νίκο Παπαδόπουλο που τον γνωρίζει από την θητεία του στην Ξάνθη.

 

ΟΙ ΕΚΠΛΉΞΕΙΣ

Υπάρχουν και άλλες τρεις περιπτώσεις που προσπαθούν να ολοκληρώσουν στην Μίκρα. Όλες όμως έχουν τον ίδιο κοινό παρανομαστή. Ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο που θα περιμένουν να μείνουν ελεύθεροι. Κάποιες περιπτώσεις με παίκτες που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και δεν δεσμεύονται είναι επίφοβες και έτσι δυσκολεύοντα να προχωρήσουν.

Most Popular

To Top