Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Υπέγραψαν την συμφωνία- Έγινε το πρώτο βήμα

montecalvo

Έδωσαν τα χέρια ο Φαμπιο Μοντεκάλβο και ο Σπυρος Παπαθανασάκης . Πριν από λίγη ώρα υπογράφηκε η συμφωνία και θα πρέπει μέσα σε ένα ορισμένο χρονοδιάγραμμα να καταβληθούν τα χρηματα που ειναι περίπου πέντε εκατομμύρια ευρω για να περάσει στα χέρια του Ιταλου η ΠΑΕ. 

Επόμενο βήμα  για να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του ιταλού επιχειρηματία είναι να τηρηθεί το οικονομικό χρονοδιάγραμμα που συμφωνήθηκε ώστε να καταβληθούν τα χρήματα. Ο Μοντεκάλβο παράλληλα θα ξεκινήσει οικονομικό έλεγχο στην Μίκρα ώστε να έχει πλήρη εικόνα για την κατάσταση της ΠΑΕ.

Ωστόσο δεν είναι μόνος του και έχει και «συμπαίκτες» που θα πρέπει να ενημερωθούν και να ανοίξουν τον οικονομικό δίαυλο ώστε να έρθουν τα χρήματα στην Ελλάδα για να δοθούν στην άλλη πλευρά. Ο Μοντεκάλβο θα αναχωρήσει από την Ελλάδα αύριο και αν όλα εξελιχτούν κανονικά στην επόμενη επίσκεψη του λογικά θα μπορεί ν α αναλάβει και επίσημα τον Ημίθεο.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ

Η συμφωνία γίνεται για την αγορά του 90% της ΠΑΕ και είναι άγνωστο για ποιο λόγο δεν αφορά ολόκληρο το πακέτο των μετοχών που κατέχει ο Σπύρος Παπαθανασάκης και αγγίζει το 99%  της ΠΑΕ. Όσο αφορά την οικονομική συμφωνία αυτή υπολογίζεται ότι θα αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα πρέπει να δοθούν σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Από αυτά τα χρήματα θα εξοφληθούν οι οφειλές της ΠΑΕ και ένα ποσό θα καταλήξει στα χέρια του μεγαλομετόχου και του Νίκου Καγιούλη, βάση της συμφωνίας που υπάρχει από το προηγούμενο διάστημα.

 

Most Popular

To Top