Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Υπάρχει σχέδιο αρπαγής της Μίκρας»!

Ο Κωνσταντίνος Γωγάκος, πρώην πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, με αφορμή το θέμα του πλειστηριασμού της Μίκρας, αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στον Γυμναστικό Σύλλογο και τα δεκάδες προβλήματα. Και όπως τόνισε: «υπάρχει σχέδιο να αφανιστεί ο Ηρακλής», με στόχο όπως όλοι αντιλαμβάνονται «το φιλέτο με τις εκτάσεις στη Μίκρα και στους Χορτατζήδες».

Όπως τόνισε, μιλώντας στον ArenaFM, ο πρώην πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής «μόνο η διάλυση του σωματείου μπορεί να επιτρέψει την κατάσχεση των εκτάσεων σε Μίκρα και Χορτατζήδες. Υπάρχει νόμος του κράτους που επιβάλει το ακατάσχετο σε περιουσίες συλλόγων, αλλά εδώ υπάρχει σχέδιο κατά του Ηρακλή για να διαλυθεί ο σύλλογος και να ανοίξει ο δρόμος για να κατασχεθούν οι εκτάσεις», ενώ όπως είπε, «έχουν τεράστια ευθύνη οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης, που αν ήθελαν θα μπορούσαν να στηρίξουν και να βοηθήσουν τον σύλλογο, αλλά όλοι τους έμειναν στα λόγια…».

Σύμφωνα με τον κ. Γωγάκο «θέλουν να πάρουν τη Μίκρα κοψοχρονιά. Να περάσει στην κατοχή του ΤΑΙΠΕΔ και να το πουλήσουν όπου θέλουν», όμως όπως αναρωτήθηκε «ποιος θα ασχοληθεί, ποιος θα τρέξει δικαστικά για το θέμα αυτό, όταν δεν υπάρχει διοίκηση;».

Κι αυτή είναι η αλήθεια. Ο Γ.Σ. Ηρακλής δεν έχει διοίκηση!

«Από την στιγμή που δεν υπάρχει ερασιτέχνης, δεν υπάρχει Ηρακλής. Αυτό με θλίβει, από τότε που αποχώρησα από το καλοκαίρι του 2011, δεν υπάρχει εκλεγμένη διοίκηση. Διορίστηκαν μια δύο διοικήσεις, αλλά για πολύ λίγο διάστημα και σήμερα δεν υπάρχει διοίκηση στον Ηρακλή. Δεν έχει διορισθεί διοίκηση από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης».

Most Popular

To Top