Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Υπάρχει ζωή στον ΗΡΑΚΛΗ;

Όρκος πριν τον αγωνα

Άλλες 11 αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθούν τα πλει οφ. Άραγε υπάρχει ζωή στον Ηρακλή; Ένα ερώτημα που βασανίζει τους πάντες στην κυανόλευκη οικογένεια που βλέπουν άλλη μια χρονιά να χάνεται την στιγμή που υπάρχουν ακόμα ελπίδες. Όπως φάνηκε στα πλει οφ όλες οι ομάδες έδειξαν τις αδυναμίες τους ( Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Κέρκυρα) και άλλες έδειξαν ότι δεν θα είναι εύκολα καρύδια. Ο Ηρακλής απλά ήταν κομπάρσος πετυχαίνοντας μια αυτονόητη νίκη με τον Φωστήρα και χάνοντας δυο αναμετρήσεις εκτός έδρας με Ψαχνά και Χανιά, χάνοντας την ευκαιρία να κάνει και την υπέρβαση του.

Όλα δείχνουν ότι η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ. Ο Όγιος δείχνει να ακολουθεί την γνωστή του συνταγή και δεν είναι διατεθειμένος να την αλλάξει. Ίσως αυτή η επιμονή του να τον δικαιώσει, αλλά όπως φάνηκε στις τελευταίες αναμετρήσεις δεν δείχνει να είναι πετυχημένη.

-Οι παίκτες δηλώνουν ότι θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τον στόχο της επιστροφής στην Σούπερ Λίγκ, αλλά δεν ανταποκρίνονται.

-Υπάρχει κενό διοίκησης και δυσλειτουργίας στην ΠΑΕ  έχοντας αντίκτυπο σε πολλά μέτωπα.

-Μέσα σε όλα αυτά ο κόσμος τραβάει τα μαλλιά του , όσα του έχουν απομείνει, βλέποντας να χάνεται το τρένο.

Αυτή η ομάδα δεν έχει καμία διαφορά από τις υπόλοιπες και ακόμα και τώρα μπορεί να πετυχει. Χρειάζεται όμως μια τελευταία προσπάθεια από  ΟΛΟΥΣ. Θα πρέπει όλοι να αφήσουν στο περιθώριο κάθε εγωισμό, κάθε κακοπροαίρετη κριτική, κάθε είδους κίνηση που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Η ομάδα χρειάζεται συσπείρωση , στήριξη και στράτευση. Έχει καταντήσει κουραστικό να ακούγεται αυτό, αλλά πλέον ο χρόνος τελειώνει και χρειάζεται κάθε είδους συνδρομή και βοήθεια. Λάθη έγιναν πάρα πολλά και οι παρενέργειες φαίνονται ήδη. Το θέμα είναι να μπορέσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ να διεκδικήσει όσο γίνεται περισσότερους από τους 33 βαθμούς που είναι διαθέσιμοι. Μια τελευταία προσπάθεια είναι επιβεβλημένη.

Most Popular

To Top