Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Υπάρχει άγχος και φόβος» (Vid)

papadopoulosΤην ευθύνη για το άσχημο πρωτο ημίχρονο ανέλαβε ο Νίκος Παπαδόπουλος που παράλληλα αναφέρθηκε στην πίεση και τον φόνο που υπαρχει στους κυανόλευκους εξηγωντας :

Αναλυτικά είπε:

«Για ακόμη μία φορά η ομάδα ξεκίνησε πολύ άσχημα. Ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Θα πρέπει να αποφορτίσουμε τους παίκτες γι αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη της εμφάνισης. Υπάρχει άγχος και μερικές φορές φόβος να πάρουμε πρωτοβουλίες. Στο δεύτερο βγήκαμε μπροστά πιέσαμε, και θα έλεγα ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω στις αρχές του ημιχρόνου. Έτσι όπως πήγε το δεύτερο θα μπορούσαμε και να νικήσουμε και να χάσουμε. Δυστυχώς είναι άλλη μία ισοπαλία. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε την συνέχεια. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Έχουμε ένα πρόβλημα κούρασης αλλά έτσι θα πρέπει να αντέξουμε. Αν δείτε τις εντεκάδες η Κέρκυρα είχε εφτά παίκτες που δεν έπαιξαν στο προηγούμενο ματς. Σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε το πρώτο ημίχρονο και να μην ξαναγίνει»

Πως εξηγεί την εικόνα του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου:«Ξέρω ότι οι παίκτες έχουν μεγάλη πίεση. Αλλά πρέπει να καταλάβουν και αυτοί ότι παίζουν σε μία μεγάλη ομάδα με πίεση. Νομίζω ότι παίζει ρόλο το άγχος. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει η πίεση του κόσμου. Αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα»

Για τον Ονουάτσι και την αποχώρηση του: «Σίγουρα χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Αυτό που περνάμε είναι Γολγοθάς. Πάντα ένας καλός παίκτης χρειάζεται αλλά η ευθύνη είναι δική του. Δεν είχε όρεξη να παίξει. Η ομάδα θέλει μαχητές. Έναν παίκτη αδιάφορο δεν τον χρειαζόμαστε»

Για την αλλαγή του Κοντοδήμου στο 30ο λεπτό: «Η ομάδα της Κέρκυρας είναι δυνατή από δεξιά και δεν θέλαμε να έχουμε προβλήματα. Η αλλαγή ήταν για τεχνικούς λόγους. Δεν είναι ότι δεν μου βγήκε»

Για το άγχος που έχουν οι παίκτες και πως μπορεί να το διαχειριστεί:«Τρόποι υπάρχουν αλλά πάνω από όλα οι παίκτες πρέπει να το αποβάλλουν. Πρέπει οι ίδιοι να κάνουν ότι μπορούν για να μην έχουν άγχος»

Για τον κόσμο:«Καταλαβαίνω την απογοήτευση. Ξέρουμε ότι η ομάδα είναι σε κατηγορίες που δεν πρέπει. Εγώ δουλεύω για την ομάδα πολλές ώρες και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βγούμε στην Σούπερ-Λιγκ. Η βοήθεια του κόσμου είναι πάντα πολύ σημαντική και ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά»

Most Popular

To Top