Μάκης Ιωαννίδης

Τώρα τι γίνεται ;

Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο έσχατο σημείο και αν δεν έρθει πάση θυσία το Σάββατο νίκη τότε θα είναι περιττό να μιλάμε για κάτι διαφορετικό, από το μοιραίο που θα έρθει για την ομάδα.

Προβλήματα υπάρχουν πολλά και ίσως ν α βρεθούν περισσότερα στο εγγύς μέλλον, αλλά αν δεν υπάρξει βελτίωση στο αγωνιστικό κομμάτι τότε δεν θα απασχολούν  κανένα τα υπόλοιπα προβλήματα.

Μοιραία πρέπει να μπορέσει η ομάδα να διεκδίκησει το τρίποντο στην έδρα της με την Βέροια για να πάει στην συνέχεια στον επόμενο… τελικό.

Την ίδια στιγμή ο κόσμος είναι απογοητευμενος, χωρίς όραμα, χωρίς να έχει ένα κίνητρο να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα, αφού η εικόνα που θα υπάρχει και πάλι το Σάββατο στο γήπεδο θα είναι γεμάτη από αστυνομικούς, σεκιούριτι και μέτρα ασφαλείας που θα νόμιζε κανείς ότι διεξάγεται ένας ευρωπαικος τελικός. 

Απο την άλλη μεριά και οι παίκτες θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει αύριο για τον Ηρακλή, αν δεν κερδίσουν το Σάββατο. Πρέπει να βρουν τις δυνάμεις για να δωσουν αυτοί μια πρώτη λύση και στην συνέχεια να περιμένουμε όλοι την εξέλιξη των πραγμάτων. 

Most Popular

To Top