Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα….

images_podosfairo2012-13_mikra4Η ιστορία  τελείωσε και δυστυχώς δεν υπήρξε αίσιο τέλος για το Ηρακλή. Όλες οι ενδείξεις που υπήρξαν επαληθεύτηκαν και το θαύμα δεν έγινε ποτέ. Φυσικά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο συνέβησαν πολλά. Κυρίως η διοικητική αστάθεια της ομάδας,  τα οικονομικά προβλήματα, οι λανθασμένες κινήσεις, οι εμμονές του Όγιος , είναι κάποια στοιχεία που μπορεί εύκολα κανείς να επικαλεστεί.

Το θέμα είναι ποια είναι η επόμενη μέρα για τον Ηρακλή που τον βρίσκει να είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.  Διοίκηση δεν υπάρχει και θα πρέπει να βρεθούν τρόποι για να λειτουργήσει η ΠΑΕ στο πιο καθοριστικό σημείο της σεζόν. Η προεργασία δηλαδή που θα πρέπει να γίνει για το ρόστερ της επόμενης περιόδου, αλλά και η αντιμετώπιση των οφείλω που υπάρχουν και είναι σημαντικές.

Ο Θόδωρος  Παπαδόπουλος εδώ και αρκετό καιρό έχει πετάξει λευκή πετσέτα και έλπιζε σε ένα θαύμα. Αυτό δεν έγινε και ταυτόχρονα θα πρέπει να δώσει  και την λύση χωρίς να την γνωρίζει ούτε ο ίδιος.

Ο κόσμος πλέον έχει φτάσει στα όρια του , είναι απογοητευμένος, πικραμένος, δυσαρεστημένος και δύσκολα θα μπορέσει κανείς να τον προσεγγίσει.

Ποιος θα είναι αυτός που θα τρέξει τις εξελίξεις. Ποιος θα δημιουργήσει την ομάδα, ποιος θα είναι προπονητής, που θα γίνει η προετοιμασία, ποιος θα πληρώσει τις οφειλές. Ερωτήσεις που δυστυχώς δεν έχουν απαντήσεις και το χειρότερο από όλα είναι ότι θα πρέπει να βρεθούν άμεσα.

Ούτε αυτό το καλοκαίρι θα είναι εύκολο για τον Ηρακλή και ίσως αυτή την φορά οι συνέπειες θα είναι χειρότερες εφόσον δεν υπάρχει φως στο τούνελ

Most Popular

To Top