Μάκης Ιωαννίδης

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

irakliswallpaper1

Η παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου, συντάραξε τους πάντες στον Ημίθεο και η κατάσταση γίνεται τώρα ακόμα πιο δύσκολη για τους «κυανόλευκους». Ηταν μια σκέψη που την είχε εδώ και αρκετό καιρό ο τεχνικός του Ηρακλή, που άδειασε ψυχολογικά και δεν μπορούσε πλέον να ελέγξει την κατάσταση. Φαινόταν ότι πλέον τίποτα δεν μπορεί να περάσει από το χέρι του, φαινόταν οι εξελίξεις να τον προλαβαίνουν και να τον προσπερνούν.

Το μοναδικό «όπλο» του Ηρακλή τη φετινή σεζόν ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος κατάφερε και κράτησε ενωμένα τα αποδυτήρια και να ποντάρει στην πίστη και το πείσμα των παικτών του.

Οταν όμως φτάνεις στο σημείο να χρησιμοποιείς τον στόπερ για σεντερ φορ κατ΄ ανάγκη, τότε φαίνεται ότι δεν έχει όπλα στην φαρέτρα. Αυτό ίσως και να μην είχε σημασία αν κάποια πράγματα γίνονταν σωστά το καλοκαίρι , παρά το πρόβλημα της μη αδειοδότησης.

Ο κύκλος του Νίκου Παπαδόπουλου που βρέθηκε τέσσερις σεζόν στον Ηρακλή κλείνει με άσχημο τρόπο και πλέον οι «κυανόλευκοι» καλούνται να πορευθούν στο πρωτάθλημα με άλλον στην κεφαλή της τεχνικής ηγεσίας. Ο κόσμος πίστευε στον Ελληνα τεχνικό, αλλά βλέπει ότι και η τελευταία του ίσως ελπίδα στη φετινή σεζόν, απομακρύνεται.

Η επομένη μέρα βρίσκει τον Ηρακλή, χωρίς προπονητή, χωρίς ουσιαστική διοίκηση, με την κόντρα ανάμεσα στους φιλάθλους και τους διοικούντες να μαίνεται και όλα αυτά να συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα.

Το θέμα είναι ποιος θα μπορέσει να διαχειριστεί πλέον την κατάσταση και να επιφέρει μια ισορροπία στην ομάδα με τις συνθήκες που υπάρχουν. Γιατί άλλος Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα υπάρξει αυτή την στιγμή στον Ηρακλή…

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχοντας εξαντλήσει όλα τα ψυχικά του αποθέματα, αποχώρησε από την ομάδα. Οι ηθικοί αυτουργοί όμως της παραίτησης είναι ο Σπύρος Παπαθανασάκης, ο Νίκος Καγιούλης και όσοι βρέθηκαν στην διοίκηση το τελευταίο διάστημα, γιατί δεν φρόντισαν να τον προστατέψουν. Με απλές κινήσεις, όπως να κρατήσουν τον Μπουκουβάλα, ή να μην έκαναν την «γκάφα» στην περίπτωση του Μοντέιρο, αλλά και να χάνονται οι βασικοί στόχοι της ομάδας όπως ο Φούντας, ο οποίος βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Ελληνα τεχνικού.

 

Most Popular

To Top