Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τόσκας: «Έχουμε δυνατή ομάδα»

toskasΣτον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Δημήτρης Τόσκας. Μίλησε για την νέα του ομάδα και τόνισε πως δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Τόσκας:

Για τις δύο προετοιμασίες που έκανε:Ξεκίνησα 15 Ιούνη με τον Πανιώνιο, έκανα κανονικά προετοιμασία και μετά ήρθα στον Ηρακλή”.

Για την απόφαση να πάει στον Ηρακλή:“Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση, ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα, ο στόχος είναι η άνοδος και το αποφάσισα κατευθείαν”.

Για τον Μπαρτολίνι:“Ο Σεμπάστιαν είναι πολύ έμπειρος, έχει μεγάλη ποιότητα, βέβαια ήταν λίγο άτυχος με έναν τραυματισμό αλλά απέφυγε τα χειρότερα και τον περιμένουμε”.

Για το νεανικό σύνολο:“Αυτό δεν μας φοβίζει καθόλου. Θα δείξουμε στον κόσμο πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και έχουμε ήδη αρκετή εμπειρία”.

Για τις απαιτήσεις:“Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, δουλεύουμε στις προπονήσεις με στόχο να βελτιωνόμαστε και να βγάλουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ”.

Για το παιχνίδι με την Λαμία:“Δουλεύουμε πολύ σκληρά και περιμένουμε το παιχνίδι του κυπέλλου. Νομίζω θα είμαστε έτοιμοι την Παρασκευή. Θέλουμε να περάσουμε και να προχωρήσουμε. “Θα είναι δύσκολο στις 18:00 με την ζέστη αλλά θα περιμένουμε τον κόσμο για να πανηγυρίσουμε την νίκη”.

Για τα αποτελέσματα στα φιλικά:

“Δεν νομίζω πως επηρεάζουν τα αποτελέσματα  αυτά. Είναι βαριά τα πόδια. Το θετικό είναι πως βγάζουμε στοιχεία που ζητάει ο προπονητής”.

Για το πότε ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον Ηρακλή:

“Είχα μια συζήτηση νωρίτερα αλλά περίμενα να δω και κάποιες αλλαγές στον Πανιώνιο. Είδα πως στον Ηρακλή άλλαξαν τα πράγματα και δεν το σκέφτηκα και πολύ”.

Most Popular

To Top