Βόλει

Τωρα χρειάζεται καθαρη νίκη για …«Χρυσό σετ»

Μία υπέρβαση κυνηγάει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή που ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Μπενφίκα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Challenge Cup.H ομάδα του Γιάννη Ορφανού που επέστρεψε στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» μετά από έξι χρόνια. Αυτό ήταν το 113ο παιχνίδι του Ηρακλή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση για τους «16» του Challenge Cup στο «χρυσό» σετ. Σε περίπτωση που οι Πορτογάλοι κατακτήσουν δύο σετ, τότε θα πάρουν εκείνοι την πρόκριση.

Ο Ηρακλής κυνήγησε δεν κατάφερε να κυνηγήσει κάτι καλό στο πρώτο σετ αλλά οι παίκτες του έδωσαν τα πάντα στο δεύτερο και το τρίτο σετ όπου θα μπορούσαν να είχαν κατακτήσει τουλάχιστον ένα σετ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν κακή υποδοχή, δέχτηκαν 10 άσους, δίνοντας την ευκαιρία στους Πορτογάλους να πάρουν τη νίκη με 3-0 σετ.

Για τους Πορτογάλους 19 πόντους σημείωσε ο ακραίος Ολιβέιρα και ακολούθησε ο Ονόρε με 12 πόντους. Πρώτος χρόνος σκόρερ του Ηρακλή ήταν ο Αρμενάκης με 19 πόντους, ενώ 10 σημείωσε ο Κλίντι.

Τα σετ 3-0 (25-15, 25-23, 25-23)

Most Popular

To Top