Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τσιλιανίδης: «Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι»

apogoiteusi

Έκδηλη ήταν η απογοήτευση του Κοσμά Τσιλιανίδη για την εμφάνιση του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως οι «κυανόλευκοι» δεν μπήκαν ποτέ στο ματς.

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, πάνω στο πλάνο του προπονητή. Η ΑΕΚ ήταν σαφώς καλύτερη σε όλα τα χρονικά σημεία του παιχνιδιού. Είμαστε απογοητευμένοι από την εμφάνισή μας, αλλά πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, σήμερα και όλη την εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας. Να δουλέψουμε πάνω στα λάθη, τα οποία ήταν πολλά σήμερα, να τα διορθώσουμε και να ανακάμψουμε στις επόμενες αγωνιστικές» ήταν τα πρώτα λόγια του επιθετικού του Γηραιού στην κάμερα της Nova.

Ερωτηθείς για την παθητική εικόνα που έδειξε ο Ηρακλής από την αρχή του αγώνα, σημείωσε: «Εξήγηση δεν υπάρχει, αλλά αναλώσαμε τις δυνάμεις μας στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά δεν δημιουργήσαμε κάποιους κινδύνους στην ΑΕΚ ώστε να τη φοβίσουμε έστω λίγο, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να παίρνει συνεχώς ψυχολογία, να έχει κατοχή της μπάλας και από κει και πέρα χάσαμε το παιχνίδι δίκαια».

Για τις δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου, εξήγησε: «Ίσως ο κόουτς πάνω στα νεύρα του να είπε κάποιες κουβέντες που δεν τις εννοούσε. Είναι ψυχολογικό, είναι άνθρωπος. Από κει και πέρα όντως είπε και κάποιες αλήθειες, όπως ότι δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι, ότι δεν είχαμε πάθος στο παιχνίδι μας, δεν πηγαίναμε δυνατά στις μονομαχίες».

 

Most Popular

To Top