Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το Iraklis1908.gr απαντάει στον Καγιούλη

Για μια ακόμα φορά ο Νίκος Καγιούλης προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση που υπάρχει στον Ηρακλή, την στιγμή που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Πολλά είπε με τις δηλώσεις του, αλλά για αρκετά θέματα δεν απάντησε ποτέ. Γιατί θεωρεί ότι έχει τον τρόπο του να διοικήσει τον Ηρακλή, μόνο που αυτό δεν έχει αποδειχτεί στην πράξη και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι οδυνηρά.

Το IRAKLIS1908.GR απαντάει στον άνθρωπο που διαχειρίζεται τον Ηρακλή σε όσα δηλωσε το πρωι της Παρασκευής

kagioulis_nikolaidis«Δεν εγκαταλείπω την προσπάθεια στη μέση. Αν υπάρχει μια καλύτερη λύση από μένα, τότε δεν έχω πρόβλημα. Γνωρίζω τις κινήσεις για να βρεθεί λύση, αλλά ξέρω ότι η πρόταση είναι ίδια με αυτή του καλοκαιριού που δεν είναι όμως κάτι ουσιαστικό. Άρα δεν αποχωρούμε από τον Ηρακλή. Αν υπάρχει κάτι ουσιαστικό και οικονομικά και σε όλα τα επίπεδα δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ»

football_logoira1908

Η προσπάθεια που υπάρχει αυτή την στιγμή οδηγεί στην καταστροφή. Καμία ομάδα στον πλανήτη δεν μπορεί να πετύχει τους στόχους της αν έχει τον κόσμο απέναντί της. Πολύ περισσότερο όταν αγωνιστικά είναι σε άσχημη κατάσταση. Αλλά από που να αποχωρήσει ο Νίκος Καγιούλης αφού το μοναδικό χαρτί που έχει στα χέρια του είναι μια γραπτή εξουσιοδότηση από τον Παπαθανασάκη, κάτι που δεν τον νομιμοποιεί απόλυτα. Άλλωστε στην συνάντηση που υπήρξε με την επιτροπή του Καυτανζογλείου, επίσημα δεν αναγνώρισαν αυτό το απλό χαρτί. 

kagioulis_nikolaidis«Δεν έχουν πλήρη γνώση των οικονομικών. Και με Τουτζιάρη και Παπαϊωάννου δεν έχουν πλήρη επίγνωση των οικονομικών . Ο Ηρακλής  χρειάζεται 200.000 το μήνα, συμβόλαια, ενοίκια, μετακινήσεις, ξενοδοχεία, αεροπλάνα.

Εγώ τα πληρώνω, γιατί διάβασα δήλωση Δρακόπουλου ότι δεν ξέρει ποιος πληρώνει υπάρχει λύση εγγυημένη και εγγύηση ότι δε θα χρεώνεται επιπλέον η ΠΑΕ, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση εταιρία μου θα βάλει τα 2 εκατομμύρια για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.Βαδίζουμε με ένα πλάνο, πληρώνει η εταιρία μου, να σώσουμε την κατηγορία και να ενισχύσουμε την ομάδα τον Γενάρη»

 

 

football_logoira1908Δεν χρειάζεται πλήρης γνώση των οικονομικών της ΠΑΕ. Χρειάζεται απλά οργάνωση αλλά και συσπείρωση. Είπε ότι η ομάδα χρειάζεται 200 χιλιάδες ευρώ τον μήνα, αλλά ο Θόδωρος Δρακόπουλος είπε ότι μπορεί η επιτροπή να βρει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Δηλαδή τα ίδια χρήματα αλλά ενδέχεται να είναι και περισσότερα αν ο κόσμος συστρατευτει και βοηθήσει με κάθε τρόπο. Όσο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι θα το κάνει και δεν θα λακίσει την τελευταία στιγμή, καταστρέφοντας ουσιαστικά την ομάδα, αφού δεν θα υπάρχει χρόνος να αντιδράσει κανένας. Γιατί και αν το κάνει αυτόματα θα γίνει ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και είχε δηλώσει ότι δεν έχει τέτοιο σκοπό. Τι άλλαξε ξαφνικά;  Πολύ περισσότερο αν με τις κινήσεις που υπάρξουν η ομάδα τελικά υποβιβαστεί και θα χάσει μεγάλο μέρος της αξίας της».

 

kagioulis_nikolaidis«Χρειαζόμαστε και τους παλαίμαχους και συζητάμε μαζί τους, αλλά με ευχολόγια δεν πάμε παρακάτω.  Θέλουμε κάτι δεδομένο. Που και πως μπορούν να βοηθήσουν.Εγώ και η ομάδα μου αποχωρούμε αύριο το πρωί αν δείξουν ότι μπορούν αν σηκώσουν το οικονομικό βάρος.Πιστεύω στην ομάδα και στον τωρινό προπονητή. Έχει η ομάδα ένα πιο βατό πρόγραμμα, παίξαμε όλα τα ντέρμπι. Και με το καλό υλικό που έχουμε και με τις μεταγραφές το Γενάρη θα προχωρήσουμε».

 

football_logoira1908Από την στιγμή που χρειάζεται ο Ηρακλής τους βετεράνους του, γιατί υπάρχουν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού στην ομάδα, την στιγμή που έχουν υποπέσει και σε πολλά λάθη;  Γιατί δεν αφήνει αυτούς ,που εμπιστεύεται ο κόσμος , έχουν DNA Ηρακλή και βλέπουν τον Ημίθεο ως ιδέα και όχι σαν επιχείρηση για να προσπαθήσουν να τον σώσουν. Ποια ενίσχυση θα γίνει τον Ιανουάριο, όταν το καλοκαίρι από γκάφα έχασαν και το δικαίωμα για την μοναδική μεταγραφή που δικαιούνταν, όταν ήρθαν παίκτες που δεν μπορούν ακόμα να βοηθήσουν( όχι όλοι). Αν στον αντίποδα με την συμπεριφορά της διοίκησης ή επειδή κάποιοι παίκτες δεν θα αντέξουν περισσοτερο αποχωρήσουν ή ζητήσουν να αποχωρησουν , πως θα τους κρατησετε;  Όπως και τον Μπουκουβάλα; 

kagioulis_nikolaidisΝομίζω ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει σε ποια κατάσταση είναι ο Ηρακλής. Από παραπληροφόρηση και παρακινήσεις άλλων συμφερόντων είναι εναντίον μας. Έχουμε κάνει αρκετά πράγματα, αν δε θέλουν να τα δουν είναι άλλο πράγμα.Τη διοίκηση την ασκώ εγώ. Μέχρι και τον Μάρτιο είναι εκχωρημένα τα τηλεοπτικά σε περσινές υποχρεώσεις.Με χαροποιεί που ο κύριος Δρακόπουλος είπε επιτέλους ότι οι παίκτες είναι πληρωμένοι. Ο Μπαρτολίνι έχει πάρει τις εκχωρήσεις του κανονικά. Οσο για τον Χουάντερσον δεν έχει τεθεί θέμα πώλησης. Εμείς δεν είμαστε σε θέση να πουλήσουμε. Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα.»

 

football_logoira1908

Ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά την κατάσταση που υπάρχει και για αυτό ανησυχεί. Πολύ περισσότερο με κάποιον που από τον Σεπτέμβριο είπε ότι είναι πιθανό η ομάδα να μην πάρε αδειοδότηση. Με κάποιον που έδιωξε από την ομάδα (κάποια πράγματα δεν μπορούν να ειπωθούν δημόσια) τον προπονητή που ήταν τέσσερα χρόνια στην ομάδα και ήταν αυτός που εμπιστεύονταν ο κόσμος. Όσο για παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο, κρατήστε μικρό καλάθι και τα λέμε σε ένα μήνα, για α μην διαψευστείτε»

 

Υ.Γ

Το iraklis1908.gr κάνει μια ρητορική ερώτηση γιατί η απάντηση είναι γνωστή.

Κ. Καγιούλη έχετε μάθει να μιλάτε ρωσσικά;

Most Popular

To Top