ΠΑΝΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ

Το τυχερό τζόκερ… και η σχέση με τον Ηρακλή (Vid)

iraΣτην Θεσσαλονίκη βρέθηκε το μοναδικό τυχερό δελτίο για το τζοκερ με τον τυχερό να κερδίζει 1.240.140,84. Το δελτίο βρέθηκε στην περιοχή του Πανοράματος με τον ιδιοκτήτη να είναι φίλαθλος του Ηρακλή και μετέφερε την επιθυμία του ότι  θα ήταν ευχής έργο να βοηθήσει και τον «Ημίθεο», αυτός που κέρδισε το Τζόκερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης:

«Το δελτίο που παίχτηκε στο πρακτορείο ήταν ένα δελτίο με μισό ευρώ. Τους αριθμούς τους επέλεξε ο τυχερός/τυχερή και δεν βγήκε τυχαία από την μηχανή. Ήταν ο απόλυτος νικητής και δεν ξέρω τι όνειρο είδε. Την Κυριακή το βράδυ μετά την κλήρωση είδαμε πως ήταν στο πρακτορείο μας. Ήταν η έκπληξη και η χαρά μας μεγάλη γιατί ακούγεται και το μαγαζί. Το ποσό είναι μεγάλο και φτάνει για πολλούς. Στο διάστημα από την Παρασκευή το πρωί μέχρι την Κυριακή το βράδυ.

Το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό είναι να συνεισφέρει στην ομάδα του Ηρακλή μόλις έρθει ο τυχερός για να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Είχα ξεκινήσει να τον βλέπω  τον Ηρακλή από τον Χατζηπαναγή. Δεν πάω τόσο συχνά αλλά η αγάπη είναι αγάπη και η καψούρα είναι καψούρα. Ηρακλάρα  για Σούπερ Λίγκ» 

Most Popular

To Top