Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το ταξίδι στην Γαλλία για χορηγό και η γνωριμία με την Γκινγκάμπ

guigamp

Το προηγούμενο διάστημα ο Σπύρος Παπαθανασάκης είχε ουσιαστικά προανήγγειλε ένα υπερατλαντικό ταξίδι στην Βραζιλία, που είχε να κάνει με υποψηφίους παίκτες για την ομάδα. Προηγείται όμως ένα ταξίδι στην Ευρώπη που έχει πολλαπλούς στόχους και δεν αφορά αποκλειστικά υποψήφιους ποδοσφαιριστές.

Οι σκέψεις για συνεργασία

Συγκεκριμένα  ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα μεταβεί προς το τέλος του μήνα στην Γαλλία με προορισμό την Βρετάνη. Μαζί του θα είναι ο Μάκης Σεντελίδης και πιθανόν ο Νίκος Παπαδόπουλος προκειμένου να επισκεφθούν την Γκινγκάμπ.  Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια επικοινωνία με την συγκεκριμένη ομάδα και ήδη οι «κυανόλευκοι»  ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, ώστε να τους επισκεφτούν το επόμενο διάστημα.

Η πιθανή συνεργασία ξεκίνησε μέσω της εταιρίας που διαπραγματεύεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ  προκειμένου να φέρει μια μεγάλη χορηγία στον Ηρακλή. Έτσι λειτούργησε ως συνδετικός κρίκος και έγινε η επαφή με την συγκεκριμένη ομάδα.

Ο Ντρογκμπά και ο Μαλουντά

Η Γκινγκάμπ  είναι μια ομάδα που δίνει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες της. Κατάφερε να κερδίσει και το κύπελλο της Γαλλίας την περασμένη σεζόν και έχει αναδείξει πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως τον Ζαν Πιέρ Παπέν, τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και πρόσφατα τον Μαλουντά. 

Ο σκοπός της επίσκεψης είναι να πάρουν τεχνογνωσία αλλά και να ξεκινήσουν μια προσπάθεια συνεργασίας που ίσως να έχει να κάνει ακόμα και με την παραχώρηση παικτών.  Αυτά είναι θέματα που θα συζητηθούν με τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Α» υπάρχει και συνάντηση με τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας Μπερτράν Ντεπλά.

 Πέρα από  την προοπτική της συνεργασίας με την γαλλική ομάδα, στην Μίκρα θα επιδιώξουν να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ώστε να προσπαθήσουν να πάρουν στοιχεία που θα βοηθήσουν την λειτουργία της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα.

ΠΗΓΗ arenapress

Most Popular

To Top