Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το παρεάκι της Δράμας , μεταφέρεται στην Μικρα

kasdovasilis-bekas

Οι άνθρωποι που αυτή την στιγμή ελέγχουν  τον Ηρακλή, δεν μας αφήνουν καθόλου να πλήξουμε . Αναζητώντας γενικός αρχηγό για την ομάδα βρήκαν  τεχνικό διευθυντή !

Ο Αντωνης Κασδοβασίλης δηλαδή θα είναι αυτός που θα βάζει τους στόχους της ομάδας, θα ασχολείται με τις μεταγραφές , τις διαπραγματεύσεις και αυτό που θα τρέχει το αγωνιστικό τμήμα.

Η εμπειρία του είναι τεράστια , αφού δεν άφησε  ομάδα για ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος της Αθήνας(Κερατέα Ακράτητο, και την Αγ. Παρασκευή, Βυζαντα Μεγάρων κ.α)  , ενώ έκανε μεγάλη καριέρα σε Δόξα Δράμας και Νέστο Χρυσούπολης.

Μια ομάδα με ιστορία , δυναμική όπως είναι ο Ηρακλής θα κατευθύνεται πλέον αγωνιστικά από τον Αντώνη Κασδοβασίλη. Πόσο περισσότερο θα μικραίνετε τον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής ενάμισι χρόνο δεν είχε τεχνικό διευθυντή και σε ανύποπτο χρόνο ψάχνοντας για γενικο αρχηγό βρήκε  την ιδανική λύση με τον Κασδοβασίλη να αναλαμβάνει και τους δυο ρόλους.

Σε ποια ομάδα ο γενικός αρχηγός αλλά και ο τεχνικός διευθυντής θα παίρνει δυο ρεπό κατά την διάρκεια της  εβδομάδας για να πηγαίνει στην Δράμα , προκειμένου να ελέγχει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ερασιτεχνισμός σε όλο το μεγαλείο του. Γιατί ο Κασδοβασίλης 1-2 μέρες θα φεύγει από την Θεσσαλονίκη, αφού έτσι συμφώνησε.

Το παρεάκι  που υπήρχε  στην Δόξα Δράμας μεταφέρεται πλέον στην Μικρα και η κατάσταση δείχνει να γίνεται εξαιρετικά δύσκολη.

Μακάρι ο Αντωνης Κασδοβασίλης να πετύχει σε όλα , αλλά οι ενδείξεις δείχνουν  ότι  οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

 

Most Popular

To Top