Μπάσκετ

Το παλεύει για Α1 ο Εθνικός! Διορία μέχρι… σήμερα!

Ο Φάρος Κερατσινίου προτίμησε να μην προβιβαστεί στην Α1 και τη θέση του πήρε ο Προμηθέας, ενώ ακόμα ένα… κενό στο πρωτάθλημα της σεζόν 2016-17 έχει προκύψει από τον εθελούσιο υποβιβασμό της Κηφισιάς στη Β’ Εθνική. Ο Εθνικός έχει λάβει την πρόσκληση για να συμμετάσχει στην Α1 της νέας σεζόν, καθώς πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Α2 και οι «μπλε» καλούνται να απαντήσουν ως την Δευτέρα (8/8) για το πού θα αγωνιστούν. 

  
 Η νέα διοικούσα επιτροπή των Περαιωτών – καθώς ο Βασίλης Δέρβος και οι συνεργάτες του αποχώρησαν, όπως είχαν προαναγγείλει, στο τέλος της περσινής σεζόν – έχουν σηκώσει τα μανίκια τις τελευταίες ημέρες, ώστε να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας τις διεργασίες που χρειάζονται για να αγωνιστεί η ομάδα τους για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1. 

Η κατάσταση ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι πως μέχρι και να εκπνεύσει η προθεσμία που έχει τεθεί (8/8) οι «μπλε» θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, ώστε να προβιβαστούν στην Α1 και να μην παραμείνουν στην Α2. Η άμμος στην κλεψύδρα του περιθωρίου που έχει τεθεί στον Εθνικό αδειάζει και την Δευτέρα (8/8) θα παιχθεί το τελευταίο επεισόδιο στο συγκεκριμένο σίριαλ.

Πηγή: sdna.gr

Most Popular

To Top