Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το μοναδικό σενάριο

 PAIKTES

Ο Ηρακλής κατάφερε να φτάσει 4 αγώνες πριν το φινάλε να είναι ζωντανός αλλά όχι σε θέση ισχύος. Οι κυανόλευκοι καλούνται να πράξουν κάτι που φαίνεται δύσκολο με τις υπάρχουσες συνθήκες αλλά όχι ακατόρθωτο. Η πρώτη αποστολή είναι Αιγίνιο και στην συνέχεια να πάρουν το τρίποντο και με τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι ο κακός δαίμονας της ομάδας στο Καυταντζόγλειο.  

Από την στιγμή που θα τα καταφέρει τότε θα υπάρχουν δυο τελικοί. Ο πρώτος στην Κέρκυρα που ίσως και να είναι αδιάφορη  βαθμολογικά καθώς θα έχει εξασφαλίσει την άνοδο της και στην συνέχεια ο μεγάλος τελικός στο Πανθεσσαλικό.

Αυτό είναι το μοναδικό σενάριο που υπάρχει με ελάχιστες διαφοροποιήσεις σε περιπτώσεις που υπάρξουν πολλές ισοπαλίες στις αναμετρήσεις των υπολοίπων ομάδων.

Το βαθμολογικό ταβάνι του Ηρακλή είναι οι 26 βαθμοί που σε τέτοιο ενδεχόμενο δίνουν απευθείας θέση για την άνοδο. Αυτό μεταφράζεται σε 4 νίκες. Ωστόσο και οι 24 βαθμοι μπορούν να είναι αρκετοί για να οδηγήσουν τον Ηρακλή στην Σουπερ Λίγκ.

Όλα αυτά στην  θεωρία καθως θα πρέπει να επαληθευτούν και στην πράξη. Απομένουν ακαιβως δυο εβδομάδες αγωνίας που θα κρίνουν τα πάντα

Most Popular

To Top