Αννα..φτρα

ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ (και πώς να το αποφύγεις…)

ANNAFTRAΑν μια γυναικα απατήσει τον άντρα της, την αποκαλείτε τσούλα, σωστα; Δεν αναρωτηθήκατε, όμως, τι ήταν αυτό που την οδήγησε …στο απονενοημένο διάβημα! Και όχι, δεν είναι ότι «της αρέσει να τον παίρνει». Στη γειτονική Ιταλία πραγματοποιήθηκε έρευνα σε 4000 γυναίκες, οι οποίες ρωτήθηκαν, γιατί κάποια στιγμή στη ζωή τους απάτησαν το σύντροφό τους. Τελικά το κέρατο οφείλεται στις παρακάτω αιτίες:

1. Η αγένεια: Οι άνδρες που τραβούν τα σκεπάσματα μετά το σεξ, φοράνε κάλτσες κατά τη διάρκεια, μυρίζουν, κοιτάζουν το κινητό τους πριν και μετά, απογοητεύουν και απωθούν τις γυναίκες

2. Ο ναρκισσισμός: Αρκετές γυναίκες δήλωσαν πως οι άνδρες που εστιάζουν μόνο στις δικές τους ανάγκες χωρίς να δίνουν σημασία στη σύντροφό τους τις προκαλούν να μην μείνουν πιστές.

3. Η μειωμένη αυτοπεποίθηση: Οσοι δεν μπορούν να εμπνεύσουν τις γυναικες, να τις κάνουν να νιώσουν, ότι έχουν δίπλα τους έναν πραγματικά δυνατό άντρα μοιραία γίνονται ανεπιθύμητοι.

4. Η έλλειψη φαντασίας και αυθορμητισμού: Η ρουτίνα στο σεξ δεν αφήνει χώρο για το πάθος, το οποίο οι γυναίκες ψάχνουν να βρουν σε άλλους πρόθυμους κυρίους.

5. Τα σύντομα προκαταρκτικά: Πρόκειται ίσως για το σημαντικότερο λάθος των ανδρών. Οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στην κορύφωση και εκνευρίζονται όταν οι άνδρες το αγνοούν.

Επομένως, την επόμενη φορά, που θα βιαστείτε να κατηγορήσετε μια γυναίκα για την απιστία, φροντίστε να δείτε με τι σόι άντρα είχε μπλέξει …και πόση χαρά ΔΕΝ έδινε στα σκέλια της!

Υ.Γ. Προσωπικά θα προσέθετα κι άλλες αιτίες για τρομερό ξενέρωμα, αλλά παραθέτω μόνο τα αποτελέσμα της έρευνας. Τα δικά μου επιφυλάσσομαι να τα ποστάρω κάποια άλλη στιγμή. Αλλά το ρέψιμο και το κλάσιμο, είναι απ’ τα κορυφαία αντι-καυλέξ! Έτσι, για να μη νομίζετε, ότι τα περνάμε στο ντούκου…

Most Popular

To Top