Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το Καυτανζόγλειο καταγγέλλει ΠΑΕ και «προσωπικό ασφαλείας»

kosmosΚαυστικη ανακοίνωση εξέδωσε η επιτροπή Καυτανζογλείου κατα της ΠΑΕ Ηρακλής για το αστυνομικοκρατούμενο γηπεδο αλλα και την έντονη παρουσία … «προσωπικου ασφαλείας». Συγκεκριμένα  αναφέρει 

Με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, οφείλουμε ως Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου να δηλώσουμε την πλήρη και κατηγορηματική μας αντίθεση :

1) Με την εικόνα στρατοκρατούμενης περιοχής που επικρατούσε αρκετή ώρα πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, γύρω και εντός του Σταδίου. Κατάσταση, η οποία προδιέθετε αρνητικά κάθε προσερχόμενο φίλαθλο.

2) Με την παρουσία «προσωπικού ασφάλειας», πέραν της νόμιμου και φανερού, στο χώρο των επισήμων.

3) Με τα επεισόδια μετά τον αγώνα, μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και μερίδας οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ. Φαινόμενα, που δυστυχώς δεν είναι καινούργια , ούτε στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ούτε του Καυτανζογλείου Σταδίου. Θεσμικά, τα περιθώρια δικής μας παρέμβασης είναι ελάχιστα. Αλλά ως άνθρωποι του αθλητισμού οφείλουμε να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ την απαράδεκτη αυτή εικόνα του Σταδίου και ως μέλη της Επιτροπής Διοίκησης να διαφυλάξουμε με κάθε νόμιμο τρόπο την ορθή και νόμιμη ΑΘΛΗΤΙΚΗ λειτουργία του μοναδικου Σταδίου της Β. Ελλάδας.

Most Popular

To Top