Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το καυστικό σχόλιο του Κακαγιάννη που λέει όλη την αλήθεια

PAPATHANASAKIS-KAKAGIANNIS

Με ένα μεγάλο σχόλιο του ο Γιάννης Κακαγιάννης αναφέρεται σε όσα φημολογούνταν με την  συνέντευξη του Πηρούνια, άλλα επί της ουσίας δεν είχαν να προσδώσουν κάτι  και εξήγησε :

Άνθρακας ο θησαυρός που διαφήμιζε ο Θωμαΐδης και ο ιντριγκαδόρος δημοσιογράφος στα ερτζιανα του σταθμού της Θεσσαλονίκης. «Αποκαλύψεις» εις βάρος του Παπαθανασάκη διαφήμιζαν! Πολύς ντόρος γιά το τίποτα τελικά!
Τελικά η μεγάλη «αποκάλυψη» ήταν τα «θέλω» του Πηρούνια και το ψήσιμο του Παπαθανασάκη από τον κουμπάρο του Πηρούνια, μπας και ο “Καναδός” του δώσει την ευκαιρία να ασχοληθεί μ’ αυτό που «αγαπάει» τόσο πολύ, το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Πηρούνιας όμως λογάριαζε «χωρίς τον ξενοδόχο».

Γιατί βλέπεις, ο Παπαθανασάκης, ο Καναδός που δεν μιλά καλά τα ελληνικά, θα ήταν εύκολη λία στα σχέδια αυτών που έχουν απαξιώσει τη πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προς λύπη τους όμως τα σχέδια τους χάλασαν γιατί δεν υπολόγισαν τον «αστάθμητο παράγοντα».


Άνθρακας ο θησαυρός κ. Θωμαΐδη και κ. Ραπτόπουλε. Καταλάβετε όλοι πως ο Παπαθανασάκης γύρισε σελίδα στον Ηρακλή και έδωσε όραμα στους Ηρακληδείς γιά ένα καλύτερο αύριο!
Δύσκολη η χρονιά φέτος. Δύσκολη αγωνιστικά αλλά ίσως πιό δύσκολη εξωαγωνιστικά, γιατί σε περιμένουν όλοι αυτοι οι «σωτήρες» του ελληνικού ποδοσφαίρου στη γωνία. Κόντρα σ’ όλα αυτά ο “Καναδός” που μαθαίνει! Και μαθαίνει από τα λάθη του αλλά πολλές φορές και από την αφέλεια που τον χαρακτηρίζει.


Ασπίδα γύρω από τον Παπαθανασάκη η αγάπη του κυανόλευκου λαού που στη πλειοψηφία του αναγνωρίζει την προσφορά του μεγαλομετόχου του Ηρακλή.
Φίλοι Ηρακληδείς, στο χέρι μας είναι αν οι «ύαινες» θα κατασπαράξουν τον Παπαθανασάκη ή αν θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί ο ίδιος και η ομάδα εκεί που ανήκει. Δεν έχουν γίνει όλα σωστά. Αλλά έχουν γίνει προσπάθειες και γίνονται να είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ δυνατός και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ στη κατηγορία που ανήκει. Μη παρασύρεστε από τους «τρομοκράτες» που στο βωμό της τηλεθέασης και του αυτοσκοπού προσπαθούν να διαβάλουν την ομάδα μας με τρόπους που μόνο αυτοί ξέρουν να χειρίζονται. Αγνοήστε τους!


Ο πρόεδρος, η ομάδα και οι παίκτες θέλουν στήριξη! Ξέρουμε όλοι μας πως ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Καλούμαστε όμως να τον περπατήσουμε! Εμείς ξέρουμε, γιατί είμαστε ΗΡΑΚΛΗΣ!

Most Popular

To Top