Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Το ΙΚΑ δεν μπορούν να ρυθμίσουν θα κάνουν και αύξηση μετοχικου κεφαλαίου;

kagioulis33Τα όσα είπε ο Χρήστος Αντωνέλης  προκάλεσαν αίσθηση και κυρίως… φόβο για την εξέλιξη που μπορεί να έχουν τα πράγματα για τον Ηρακλή στο επόμενο διάστημα αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά. Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρξει μεγαλύτερη συσπείρωση και να πλαισιώσουν αυτή την επιτροπή περισσότεροι «κυανόλευκοι» για να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση.

ΕΙΝΑΙ απαραίτητο πρώην παράγοντες να αφήσουν στην άκρη τις όποιες πικρίες και να συνδράμουν και αυτοί, γιατί ίσως αργότερα να είναι πολύ αργά, προσπαθώντας να σώσουν τα συντρίμμια του κατεστραμμένου Ημίθεου.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και πρέπει με κάθε τρόπο να μεγαλώσει αυτή η προσπάθεια και να ασκηθεί πίεση με κάθε τρόπο στον Παπαθανασάκη και στον Καγιούλη να αποχωρήσουν από την ομάδα. Γιατί αν έρθουν τα χειρότερα, αυτοί θα φύγουν και θα αφήσουν έναν Ηρακλή σε ημιθανή κατάσταση που θα προσπαθήσει ξανά να σταθεί στα πόδια του.

ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είπε ο Νίκος Καγιούλης. Εδώ μια ρύθμιση υπήρχε στο ΙΚΑ και αυτή χάλασε μετά την πρώτη δόση, με την ομάδα να είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε νέο διακανονισμό, που συνεπάγεται σε μια νέα μεγάλη προκαταβολή.

Most Popular

To Top