ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

Τουτζιάρης: «Θέλουν να «αρμέξουν» τον Παπαδόπουλο!»

Στον «FAIR PLAY FM 96.1» φιλοξενήθηκε o Φάνης Τουτζιάρης, ο οποίος μίλησε για τον Ηρακλή και την φετινή χρονιά που έρχεται.

«Ήρθε ένας άνθρωπος που θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα με επαγγελματικά πρότυπα αλλά του βάζουν τρικλοποδιές. Νομίζω πως όλοι αυτοί που έκαναν προσφυγές δεν υπήρχε κανείς εκείνη την περίοδο για αυτό και δικαιώθηκαν. Υπάρχει ο νόμος του 50% σε αυτά που χρωστάμε, αλλά όπως βλέπετε όταν έρχεται μία αγελάδα με γάλα περιμένουν να την αρμέξουν. Πρέπει να προστατευθεί ο Παπαδόπουλος από όλους και από όλα γιατί τραβάει τα βάρη των άλλων. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι του Ηρακλή, γιατί δεν ξέραμε τι χρωστούσαμε με τον Παπαθανασάκη. Από τότε που ήρθε ένας μεγαλομέτοχος, έπεσαν όλοι σαν τα κοράκια για να πάρουν τα λεφτά τους. Αυτό δεν είναι ηθικό αλλά άτομα που δικαιούνται τα λεφτά τους θα τα πάρουν πίσω 100%.»

Σχετικά με την εικόνα της ομάδας: «Η ομάδα στρώνει αυτή την στιγμή. Έκανε δεύτερη προετοιμασία, με τα πόδια των παικτών να είναι βαριά. Εμείς δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι, έχουμε πλούσιο και καλό ροστερ και έχουμε τον πρώτο λόγο αν υπάρχει υγεία.»

Most Popular

To Top