Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τι ρόλο θα παίξει ο Καγιούλης

kagioulisΜε στόχο το συμμάζεμα του Ηρακλή σε όλα τα επίπεδα, ανέλαβε δράση ο Νίκος Καγιούλης με μακροπρόθεσμο στόχο να βρεθεί μια λύση για την ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Ελληνογερμανός μάνατζερ έχει πάρει την άδεια από τον Σπύρο Παπαθανασάκη, ώστε να λειτουργήσει πάνω σε αυτό τον άξονα για την ομάδα του Ημίθεου.

Συνδετικοί κρίκοι του στην Ελλάδα είναι ο μάνατζερ Ζαχαρίας Μπουγιουκλής που εδρεύει στις Σέρρες και το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται σημαντικά στην ελληνική αγορά, όπως και ο Στέλιος Μπέκας, που θα έχει και αυτός άτυπο ρόλο στην ομάδα, από την στιγμή που ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος έκανε από τον Γενάρη το «προξενιό» Παπαθανασάκη με Καγκιούλη.

Ο  ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ

O  Νίκος Καγιούλης θα επιδιώξει σε πρώτη φάση να αναζητήσει χορηγίες για τον Ηρακλή και μάλιστα άμεσα. Αν δεν συμβεί αυτό τότε υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά τους «κυανόλευκους», ώστε να προχωρήσει η ομάδα. Περαιτέρω ανάμειξη με τα διοικητικά της ΠΑΕ δεν θα υπάρξει, αφού δεν είναι στόχος να αποκτηθεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Ωστόσο η εταιρία του θα αναζητήσει υποψηφίους αγοραστές και για αυτό θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Ηρακλή σε καλό επίπεδο, ώστε να έχει αγοραστική αξία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Νίκος Καγιούλης είναι στα υψηλόβαθμα στελέχη της Pro Profil GMBH, όπου επικεφαλής είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Τόμας Κροθ, που θεωρείται από τους πιο πετυχημενους στην πατρίδα του. Στους πελάτες του ανήκουν οι: Νοϊερ, Κέβιν Βολλάντ, Πάτρικ Χέρμαν, Στέφαν Ροντ και αρκετοί άλλοι.

Η συγκεκριμένη εταιρία δεν περιορίζεται μόνο στην εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών, αλλά έχει τμήματα που αφορούν το μάρκετινγκ, την εξυγίανση ομάδων, λειτουργεί ως σύμβουλος διαχείρισης ομάδων και διατηρεί συνεργασίες με σημαντικές εταιρίες.

Most Popular

To Top