Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τι ισχύει για τον Ηρακλή για την κλήρωση του κυπέλλου

iraklis_omadaΣτο τέταρτο γκρουπ και όλα εντός  Στους «32» του θεσμού οι ομάδες θα χωριστούν σε 8 ομίλους των τεσσάρων, με την Ενωση να μπαίνει στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας.

Στο πρώτο  γκρουπ θα είναι μία εκ των ομάδων της Super League που τερμάτισαν στις θέσεις από 1-8, στο 2ο όσοι τερμάτισαν από 9-16 και στο 3ο οι 2 ομάδες της Super League που προβιβάσθηκαν πέρσι, συν 6 ομάδες της Football League που θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης από τις ομάδες που προκρίθηκαν από την πρώτη φάση.

Οι αγώνες θα είναι μονοί και θα διεξαχθούν στις 23, 24, 25/9 (1η αγωνιστική), στις 28, 29, 30/10 (2η αγωνιστική) και στις 2, 3, 4/12 (3η αγωνιστική), με τους 2 πρώτους κάθε ομίλου να προκρίνονται  στους «16» του θεσμού. Οσο για τα ματς που θα δώσει στο Καυταντζ’ογλειο ο Ηρακλής  παρ’ότι στην προκήρυξη του Κυπέλλου δεν διευκρινίζεται, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα δωσει και τους δυο  αγώνες της με τις ομάδες στην Σουπερ Λίγκ, ενω αναλογα με την κληρωση θα κριθει και αν και την ομάδα της Φουτμπολ Λίγκ θα την υποδεχτει εντός έδρας

Most Popular

To Top