Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Τι δεν είπε ο Παπαθανασάκης- Η αποκωδικοποίηση της ανακοίνωσης του

kosmos5Ευθύνες σε όλους εκτός από τον εαυτό του εξαπέλυσε με την ανακοίνωση του ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Η ανακοίνωση η οποία είναι γραμμένη σε τρίτο πρόσωπο , καταδεικνύει όλους για το πρόβλημα της  ΠΑΕ ,εκτός από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο.

  • Σύμφωνα με τα εισιτήρια που παρουσιάστηκαν στην Σούπερ Λίγκ ο Ηρακλής ήταν η 5η θέση στα εισιτήρια στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, υπήρχε καταιγίδα και με τον Ολυμπιακό ήταν εντελώς αδιάφορη η αναμέτρηση.
  • Τα εισιτήρια διαρκείας που παρουσιάζονται δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα , τουλάχιστον και με την αρχική ενημέρωση που υπήρχε το περασμένο καλοκαίρι.
  • Ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα από τις μεγάλες του ελληνικού ποδόσφαιρου που φέτος δεν δέχτηκε βαριά τιμωρία . Δεν υπήρξε καμία ποινή κεκλεισμένων των θυρών, κανένα πρόστιμο που να είναι μεγάλο και το συνολικό ποσό  που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ , δεν μπορεί να συγκριθεί με το τεράστιο άνοιγμα.
  • Στο κείμενο της ανακοίνωσης δεν αναφέρεται το παραμικρό για τις λανθασμένες κινήσεις που υπήρξαν και έφεραν την ομάδα στην μη αδειοδοτηση, αλλά και στο μεγάλο οικονομικό άνοιγμα.
  • Συνεπώς όλοι φταίνε εκτός από τον Σπύρο Παπαθανασάκη, που δεν μένει αλλα φεύγει … μένοντας.

Most Popular

To Top