Πόλο

Τι αναφέρουν οι πολίστες για την αποχώρηση

Επιστολή δημοσιοποιησαν οι πολίστες του Ηρακλη για την αποχώρηση της ομάδας απο το πρωταθλημα και αναφέρουν

Δυστυχως, μετα απο μια μακρα περιοδο προετοιμασιας ,πηραμε τη δυσαρεστη αποφαση να μη δωσουμε το παρων στο πρωταθλημα της Β Εθνικης.
Η χρονια ξεκινησε με τις καλυτερες προυποθεσεις ,αλλα οπως αναφερεται στην ανακοινωση της διοικησης, τα οικονομικα προβληματα και οχι μονο, μας οδηγησαν στην αποχη απο τις προπονησεις και περαιτερω στη αποφαση μη συμμετοχης στο πρωταθλημα, σεβομενοι τους προσωπικους μας κοπους.
Ερχομενοι σε επαφη με τη διοικηση, πηραμε απο κοινου την αποφαση αποδεσμευσης οσων γηγενων και μη αθλητων το επιθυμουσαν.
Τελος,θελουμε να ευχαριστησουμε τη διοικηση,γι αυτην της τη κινηση και ελπιζουμε τα επομενα χρονια να επιστρεψει το τμημα στη θεση που του ανηκει»
 
Οπως λοιπόν κάποιος μπορεί να καταλάβει από τις 2 επιστολές, η μεν διοίκηση δεν είχε την δυνατότητα να συντηρήσει το τμήμα, οι δε παίκτες θέλουν να φύγουν. Ομως οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και οποιαδήποτε μεταγραφή γίνει τώρα, θα είναι παράνομη και θα αλλοιώσει το πρωτάθλημα. Οι αποδεσμεύσεις που πήραν οι αθλητές στην χθεσινή τους συνάντηση, θα ισχύσουν την επόμενη χρονιά. Επομένως δεν μπορώ να καταλάβω ποιός τους συμβούλευσε να κάνουν κάτι τέτοιο. Το σωστό είναι, αν δεν θέλουν να χάσουν την χρονιά, να αγωνιστούν με τον Ηρακλή (να μην πάει στράφι και η προπόνηση), και τον Σεπτέμβρη να πάνε όπου θέλουν. Προφανώς, ο Ηρακλής δεν είχε ούτε τα χρήματα συμμετοχής να πληρώσει (240 ευρώ). Και άλλα τόσα θα είναι και στην επόμενη φάση. Μιλάμε δηλαδή για 480 ευρώ. Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να βρεθεί αυτό το 500αρικο?
Το θέμα δυστυχώς όπως φαίνεται, δεν θα τελειώσει εδώ. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι κάποιοι παίκτες έχουν ήδη μιλήσει με ομάδες της πόλης αλλά και με κάποιες άλλες εκτός Θεσσαλονίκης. Επομένως, θα γίνουν προφανώς οι αιτήσεις μεταγραφών, και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την συνέχεια. Πάντως, όπως πληροφορούμαστε, ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ετοιμάζουν αντιδράσεις, αν γίνει η οποιαδήποτε μετακίνηση φέτος.

Most Popular

To Top