Πόλο

Τζίμα: «Το μυαλό στα πλεϊ οφ»

iraklis_polo_tzimaΗ αρχηγός του Ηρακλή Μάγδα Τζίμα μίλησε στο waterpolonews μετά τη νίκη της ομάδας της κόντρα στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Η ομάδα μου έδωσε μια πολύ σκληρή μάχη, κάτω από λίγο περίεργες οι συνθήκες. Πιστεύω ότι δεν ήταν αυτό το πρόσωπο που μπορούσαμε να δείξουμε απέναντι στο Ρέθυμνο. Παρόλα αυτά όμως κερδίσαμε και αυτό έχει σημασία.»

 Θα θέλατε να είχατε καλύτερη εικόνα μέσα στο παιχνίδι και να ξεφύγετε νωρίτερα στο σκορ;

«Ναι, το τελικό σκορ δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα.»

 Μετά από αυτή τη νίκη επισημοποιήσατε την 3η θέση, που ήταν ο στόχος σας από την αρχή της σεζόν. Είστε ικανοποιημένες για αυτό; Πλέον είστε με το βλέμμα στα πλέι οφ;

«Απόλυτα. Όντως αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή της χρονιάς. Τώρα κοιτάμε τα πλέι οφ, βέβαια έχουμε τον αγώνα με τον Τρίτωνα και μετά με τη Βουλιαγμένη. Κοιτάμε αυτά τα παιχνίδια, αλλά βέβαια, εφόσον έχουμε εξασφαλίσει την 3η θέση, έχουμε στο μυαλό μας τα πλέι οφ. Πρώτα περιμένουμε να τελειώσει η κανονική διάρκεια του αγώνα και ύστερα θα έρθουν τα πλέι οφ.»

Πέρα από το γεγονός ότι θέλατε να βγείτε τρίτες, στόχος του Ηρακλή ήταν να έχει και απόσταση από την 4η ομάδα. Άρα θα κυνηγήσετε και τη νίκη στη συνέχεια με τον Τρίτωνα;

«Θέλουμε να βγούμε τρίτες όπως και πέρσι. Όχι μόνο στην κανονική διάρκεια, αλλά και μέχρι να τελειώσει όλο το πρωτάθλημα. Να τελειώσει πρώτα η κανονική διάρκεια και μετά κοιτάμε την τρίτη θέση.»

Most Popular

To Top